2014 metų LMA metinė konferencija (atnaujinta)

2014 m. gegužės 3 d.

KVIETIMAS. Šių metų gegužės 16 dieną Trakuose įvyks kasmetinė LMA konferencija ir visuotinis  ataskaitinis rinkiminis LMA narių susitikimas, kurios metu vyks ir naujos LMA Tarybos bei Prezidento rinkimai.

Kviečiame visus aktyviai dalyvauti ir paraginti dalyvauti savo kolegas. LMA ateitis priklauso nuo kiekvieno iš Jūsų!

Kaip ir praeitais metais, konferencija vyks „Trasalis Trakai Resort & Spa“ (Gedimino g. 26, Trakai).

Jau dabar galite visi registruotis į konferenciją ir narių susirinkimą. Paskubėkite >>

MOKESČIAI. Dalyvavimas LMA visuotiniame ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime NEMOKAMAS.

LMA konferencijos dalyvio mokesčiai:

• LMA nariams 50 Lt (turi būti sumokėti visi LMA nario mokesčiai, taip pat ir už einamuosius metus)
  • ne LMA nariams 70 Lt,
  • studentams 30 Lt.

Šventinės vakarienės  mokestis: 70 Lt

Užsiregistravus į konferenciją būtina iki gegužės 12 dienos sumokėti:

• LMA'2014 konferencijos mokestį - TIK pavedimu į LMA sąskaitą (LT987300010002448900), nurodant paskirtyje "LMA 2014 konferencijos dalyvio mokestis". Mokant už kelis asmenis, prašome nurodykite ir už kuriuos asmenis mokate).
  • LMA nario mokestį (tik LMA nariams) - TIK pavedimu į LMA sąskaitą (LT987300010002448900). Daugiau informacijos rasite LMA interneto svetainėje >>

Atskirai mokant tik už vakaronę, mokėjimo paskirtyje nurodykite "LMA 2014 konferencijos vakaronės mokestis".

SUSIRINKIMAS. Visuotinio ataskaitinio rinkiminio susirinkimas vyks nuo 9:00 iki 12:00.

Darbotvarkė:

• LMA Tarybos veiklos ataskaita / LMA Tarybos prezidentė doc. Birutė Emilija Nenortaitė.
  • Revizijos  komisijos  ataskaita / Revizijos komisija (Evaldas Rožanskas, Bronislovas Mikūta, Gražina Sližienė).
  • Strategijos gairės / LMA Tarybos prezidentė doc. Birutė Emilija Nenortaitė, LMA Tarybos narys doc. dr. Žilvinas Stankevičius.
  • CLGE naujienos iš GA Marbeloje. Matavimų veiklos Europoje situacija ir vizija. CLGE dokumentai (profesinės kvalifikacijos kodeksas) / LMA Tarybos viceprezidentai Rimantas Ramanauskas ir Vaidotas Sankalas.
  • Diskusijos
  • Naujos LMA Tarybos ir naujo LMA  PREZIDENTO rinkimai.

KONFERENCIJA. Po susirinkimo vyks LIETUVOS MATININKŲ ASOCIACIJOS METINĖ KONFERENCIJA “DAUGIATIKSLIS KADASTRAS - SPARTESNĖS STATYBOS PAGRINDAS”. Į konferenciją laukiame atvykstant svečių ir pranešėjų iš Lietuvos Respublikos Seimo, Žemės ūkio ministerijos, Aplinkos ministerijos, Nacionalinės žemės Tarnybos, Statybininkų asociacijos. Taip pat atvyks kolegos iš Estijos, kurie pristatys požeminių inžinerinių statinių informacijos valdymą, matavimų veiklos pokyčius, tendencijas ir darbo rinką Estijoje, bei kolegos iš Latvijos, kurie paruošė pranešimą apie Latvijos matininkų asociacijos ir kitų visuomeninių organizacijų bendradarbiavimą su nacionalinėmis valdžios institucijomis bei darbo vietų kūrimą Latvijoje.

Renginio metu, kaip ir visuomet vyks paroda. Bus galimybė įsigyti riboženklių, susipažinti su programinėmis, technologinėmis naujovėmis.

Susipažinkite su konferencijos numatoma programa >>

KONFERENCIJOS PARODOS DALYVIO mokestis yra 850 Lt.

Į konferencijos parodos dalyvio mokestį įskaičiuota: ekspozicijos plotas; dvejų asmenų dalyvavimas konferencijoje (kava, pietūs ir vakarienė), organizacijos pristatymas (10 min. pranešimas) geriausiu konferencijos metu.

Dėl dalyvavimo konferencijoje prašome registruotis ir užpildyti registracijos formą : http://gd.kauko.lt/custom/html5/lma.php

Asmenims, dalyvaujantiems parodoje, registracijos formoje prie dalyvio pavardės prašome pažymėti — parodos dalyvis (du asmenys nuo organizacijos), kuriems neskaičiuoti konferencijos ir vakarienės mokesčio.

STUDENTAMS. LMA kviečia universitetų ir kolegijų baigiamųjų metų studentus paruošti savo baigiamųjų darbų tema stendinius pranešimus geodezijos, topografijos, nekilnojamojo turto kadastro ir geoinformatikos srityse bei juos viešai pristatyti LMA metinėje konferencijoje. Pranešimas surinkęs daugiausiai balsų bus premijuotas. Daugiau informacijos http://www.matininkuasociacija.lt/lt/naujienos/naujienos/studentu_stendiniu_pranesimu_konkursas/.

NAKVYNĖ. Pageidaujantiems  (ne vėliau negu iki 2013 m. gegužės 9 dienos) galima užsisakyti nakvynę šiame sveikatingumo ir pramogų centre „Trasalis Trakai Resort & Spa “. Konferencijoms dalyviams bus pritaikytos ženklios nuolaidos. Slaptažodis “Lietuvos matininkų konferencija”.

Kreiptis tiesiogiai į “Trasalis Trakai Resort & Spa” registratūrą

(KONTAKTAI: Mob. tel. +370 699 52085; Faksas +370 528 51589; El. paštas: hotel@trasalis.lt).

Viešbučio kaina (į viešbučio kainą įskaičiuota pusryčiai ir apsilankymas vandens pramogose su pirčių zona)Visos kainos su PVM

Kambarys        Kaina KONFERENCIJOS dalyviams   Standartinė kaina

dvivietis                   170 Lt                                        220 Lt

vienvietis                  150 Lt                                       180 Lt

Lanette 2016 m. gegužės 9 d. 04:54:30
Hey crisis hq Dude! Are you serious? You are very much confident that so called <a href="http://eukxykqpi.com">Peodlrtolar</a> will be causing WW III. If indeed you are so confident then you must also be knowing that when will that WW III happen. So, can you please mention around what date will WW III happen? If you are unable to solve this, it is easy to guess that you are not serious.
Beatrice 2016 m. gegužės 8 d. 22:14:08
Am honoured you choose my *** as one of your award winners! And great to learn more about you! Will post my seven things soon and pass on awards to more great *** Thanks again! http://ljrpwngc.com [url=http://xoliqgp.com]xoliqgp[/url] [link=http://uakoif.com]uakoif[/link]
Janai 2016 m. gegužės 8 d. 16:51:22
I don&#8217;t think LDS men lack empathy to a greater degree than non-LDS men. I will admit that I tend to expect better of Mormon men than non, so any <a href="http://wwjsjtd.com">dipnopsintmeat</a> is surely due to that expectation than an actual deficiency.I wonder why you guys think non-members would think LDS men are sissies? If anything, I see LDS men living a more traditional (less housework) life than non-member peers. That, of course is a broad generalization that includes several generations.
Disney 2016 m. gegužės 7 d. 10:41:55
Είμαι ένας από τους παλαιότερους, στον χώρο της ηλεκτρονικής ÃŽ½‚ŽÂ€ÃŽÂ¹ÃŽÂºÃŽÂ¿ÃŽÂ¹ÃŽÂÂωνÃïαϵ.Έχετε δημιουργήσει έναν πολύτιμο χώρο εναπόθεσης ιδεών και απόψεων, κάτι που έλειπε πάρα πολύ από την χώρα μας.Τώρα, στις δύσκολες εποχές, σας έχουμε ανάγκη και είναι ευχής έργον που υπάρχει το Antinews.Ευχαριστούμε
Gezzng 2014 m. lapkričio 21 d. 05:32:59
Kevin, I think that Barclay Perkins KK was called Burton on drugaht and Old Ale when bottled. KK was hopped at a higher rate than Mild. Looking at the 1936 BP beers again:PAOG 1053, FG 1012, 1.47 lb hops/barrelKKOG 1056, FG 1013, 1.84 lb hops/barrelXOG 1043, FG 1019, 0.97 lb hops/barrelWhich I guess would make it fairly hoppy.Barclay Perkins must have been serious about lager because they built a brewhouse specifically for it. http://oxniskdf.com [url=http://jeycjdosmrb.com]jeycjdosmrb[/url] [link=http://moceresyj.com]moceresyj[/link]
Katie 2014 m. lapkričio 19 d. 22:53:41
I'm rather<a href="http://znvbkkx.com"> ssrirpued</a> what how big a percentage of output the X was. And that if the flavor was appreciated by the customers why they weren't making a stronger (more expensive) beer in the same family? Am I correct in reading that the mild is the only beer they were producing in the mild family? Unless, of course, the main reason for the popularity of the mild is that it was the cheapest regular draft beer. (Possibly excepting the family ale, I don't know about the relative strength of that one.)
Janina 2014 m. lapkričio 16 d. 05:14:56
Knut, take a look at my avatar on BeerAdvocate.Family Ale would go down well today, <a href="http://xmcoarhox.com">woudln</a>'t it? I can imagine the reaction of the authorities in the US.I can remember in the late 1970's Tetley's still produced a beer called Family Ale which was a sort of bottled Dark Mild. I've added an image of the label to the post if you want to have a look.I notice that Harvey's still make a Family Ale, a low-strength Bitter of just 2.2% ABV.
Sajeel 2014 m. lapkričio 15 d. 06:21:55
Legal vc postar sobre isso. Eu gosto muito da Pamela, Jessyca, Aline Barros e ouarts cantoras do geanero.Sobre o comente1rio anterior, do Euzer Lopes, como Jesus disse, o joio ficare1 misturado com o trigo ate9 que venha a colheita. Com certeza, he1 alguns q se3o comprometidos com o Reino e outros que querem simplesmente ganhar dinheiro. Nf3s temos que avaliar tudo o que ouvimos, ne3o julgando a pessoa, mas sua obra. Se as mensagens passadas atrave9s das mfasicas forem edificantes, ente3o devemos aproveite1-la.Fica na paz!
Lina 2014 m. gegužės 10 d. 10:45:54
Gerb. Martynai, ačiū už pastebėtą netikslumą. Tikrai taip. Reikia susimokėti iki gegužės 12 d.
Martynas 2014 m. gegužės 9 d. 14:26:10
"Užsiregistravus į konferenciją būtina iki balandžio 12 dienos sumokėti" Gal susimokėti iki gegužės 12 dienos?