2015 metų LMA metinė konferencija (atnaujinta, konferencijos programa)

2015 m. kovo 14 d.

KVIETIMAS

Šių metų balandžio 24  dieną Trakuose įvyks visuotinis ataskaitinis LMA narių susirinkimas ir kasmetinė LMA konferencija.

Kviečiame visus aktyviai dalyvauti ir paraginti dalyvauti savo kolegas.

LMA veiklos ateitis priklauso nuo kiekvieno iš Jūsų!

Kaip ir praeitais metais, LMA konferencija ir LMA narių visuotinis ataskaitinis susirinkimas vyks „Trasalis Trakai Resort & Spa“ (Gedimino g. 26, Trakai).

Jau dabar galite visi registruotis į konferenciją ir narių susirinkimą. Paskubėkite

nuoroda i matininku konferencijos registracija: http://gd.kauko.lt/custom/html5/lma.php

MOKESČIAI.

Dalyvavimas LMA visuotiniame ataskaitiniame- susirinkime NEMOKAMAS.

LMA konferencijos dalyvio mokesčiai:

LMA nariams: 17 (turi būti sumokėti visi LMA nario mokesčiai, taip pat ir už einamuosius metus)

ne LMA nariams: 23 ,

studentams: 10 .

Šventinės vakarienės  mokestis: 21

Konferencijos PARODOS DALYVIO mokestis yra 290 .

Į konferencijos parodos dalyvio mokestį įskaičiuota: ekspozicijos plotas; dvejų asmenų dalyvavimas konferencijoje (kava, pietūs ir vakarienė), organizacijos pristatymas (10 min. pranešimas) geriausiu konferencijos metu.

Asmenims, dalyvaujantiems parodoje, registracijos formoje prie dalyvio pavardės prašome pažymėti — parodos dalyvis (du asmenys nuo organizacijos), kuriems neskaičiuoti konferencijos ir vakarienės mokesčio.

Užsiregistravus į konferenciją būtina iki balandžio 20 dienos sumokėti:

LMA'2015 konferencijos mokestį - TIK pavedimu į LMA sąskaitą

(LT987300010002448900), nurodant paskirtyje "LMA 2015 konferencijos dalyvio mokestis". Mokant už kelis asmenis, prašome nurodykite ir už kuriuos asmenis mokate).

LMA nario mokestį (tik LMA nariams) - TIK pavedimu į LMA sąskaitą

(LT987300010002448900). Daugiau informacijos rasite LMA interneto svetainėje >>

Atskirai mokant tik už vakaronę, mokėjimo paskirtyje nurodykite "LMA 2015 konferencijos vakaronės mokestis".

Dėl dalyvavimo konferencijoje prašome registruotis ir užpildyti registracijos formą : http://gd.kauko.lt/custom/html5/lma.php

KONFERENCIJA. Lietuvos matininkų asociacijos metinė konferencija. Į konferenciją laukiame atvykstant svečių ir pranešėjų iš Lietuvos Respublikos Seimo, Žemės ūkio ministerijos, Aplinkos ministerijos, Nacionalinės žemės Tarnybos, Statybininkų asociacijos. Taip pat žada atvykti kolegos iš Estijos matininkų asociacijos bei Latvijos matininkų asociacijos.

Renginio metu, kaip ir visuomet vyks paroda. Bus galimybė įsigyti riboženklių, susipažinti su programinėmis, technologinėmis naujovėmis.

KONFERENCIJOS PROGRAMA

SUSIRINKIMAS. Visuotinis ataskaitinis susirinkimas vyks nuo 17:00 iki 18:45.

DARBOTVARKĖ:

Trukmė

Tema

Pranešėjas

LMA Tarybos veiklos ataskaita

LMA prezidentė Jolanta Česnauskienė

Revizijos  komisijos  ataskaita

Revizijos komisija (Bronislovas Mikūta, Alvydas Janulevičius, Marija Buivydienė)

10 min

5-asis Baltijos Forumas Varskoje (Estija)

LMA Tarybos narys dr. Žilvinas Stankevičius

CLGE ir FIG naujienos

LMA Tarybos viceprezidentai Rimantas Ramanauskas ir Vaidotas Sankalas

5 min

LMA sąskrydžio MS’2015 anonsas

LMA Tarybos nariai Rasa Mašidlauskienė ir Donatas Rėkus

5 min

LMA kelionės į INTERGEO anonsas

Tarybos narys Feliksas Steponavičius

55 min

LMA narių pasisakymai, diskusijos

(išankstinė registracija, kad galėtume planuoti laiką).

STUDENTAMS. LMA kviečia universitetų ir kolegijų baigiamųjų metų studentus paruošti savo baigiamųjų darbų tema stendinius pranešimus geodezijos, topografijos, nekilnojamojo turto kadastro, kartografijos ir geoinformatikos srityse bei juos viešai pristatyti LMA metinėje konferencijoje. Pranešimas surinkęs daugiausiai balsų bus premijuojamas. Daugiau informacijos http://www.matininkuasociacija.lt/

Studentų stendinių pranešimų konkursas

Lietuvos matininkų asociacija (LMA) kviečia universitetų ir kolegijų baigiamųjų metų studentus paruošti savo baigiamųjų darbų tema stendinius pranešimus geodezijos, topografijos, nekilnojamojo turto kadastro ir geoinformatikos srityse ir juos viešai pristatyti Lietuvos matininkų asociacijos metinėje konferencijoje, kuri įvyks šių metų balandžio 24 d. Trakuose „Trasalis Trakai Resort & Spa“ (Gedimino g. 26). Pranešimas surinkęs daugiausiai balsų bus premijuotas.

Reikalavimai pranešimui:

1. Pranešimas turėtų būti lengvai skaitomas ir suprantamas. Akcentuokite problemos aktualumą ir tikslus, iškeltus uždavinius ir gautus rezultatus. Pateikite išvadas. Visas tekstas, grafikai, lentelės, paveikslai turi būti išdėstyti viename lape taip, kad susidarytų vientisas tekstas, t.y. medžiaga turi būti išdėstyta logiška seka. Atkreipkite dėmesį, kad tekste neturėtų būti naudojami neaiškūs trumpiniai.
  2. Pranešimo tekstas turi būti lietuvių arba anglų kalbomis, o lentelių, grafikų, paveikslų pavadinimai ir kita kalba – atitinkamai anglų arba lietuvių.
  3. Pranešimas turi būti pateiktas A1 formato lape arba aštuoniuose A4 formato lapuose, kurie turi būti suklijuoti ant A1 formato lapo. A1 formato lapas turi būti orientuotas statmenai.
  4. Lapo centre turi būti pateiktas pranešimo pavadinimas (didžiosiomis paryškintomis raidėmis), o po juo – pranešimo autorius, mokymo institucijos, fakulteto ir katedros pavadinimas (mažosiomis raidėmis).
  5. Pranešimo pavadinimas turi būti lengvai skaitomas iš 4 metrų atstumo (ne mažesnis, nei 40 pt dydis), o likęs tekstas – iš 2-3 m atstumo (ne mažesnis, nei 20 pt dydis). Pranešime rekomenduojame naudoti Arial, Verdana arba Georgia šriftus.

Norinčius pristatyti savo pranešimu prašome užsiregistruoti el. pašto adresu donatasrekus@yahoo.com  iki šių metų balandžio 20 d., nurodant pranešimo pavadinimą (gali būti preliminarus), pranešėjo vardą, pavardę, el. pašto adresą ir telefoną.

Dėl papildomos informacijos galite kreiptis į Donatą Rekų el. pašto adresu donatasrekus@yahoo.com

NAKVYNĖ. Pageidaujantiems  (ne vėliau negu iki 2015 m. balandžio 15 dienos) galima užsisakyti nakvynę šiame sveikatingumo ir pramogų centre „Trasalis Trakai Resort & Spa “. Konferencijos dalyviams bus pritaikytos ženklios nuolaidos. Slaptažodis “Lietuvos matininkų konferencija”.

Kreiptis tiesiogiai į “Trasalis Trakai Resort & Spa” registratūrą

(KONTAKTAI: Mob. tel. +370 699 52085; Faksas +370 528 51589; El. paštas: hotel@trasalis.lt).

Viešbučio kaina (į viešbučio kainą įskaičiuota pusryčiai ir 2 val. apsilankymas vandens pramogų parke ir 1 val. treniruoklių salėje). Visos kainos su PVM.

Apgyvendinimas.

Kambario tipas

Terminas

Standartinė kaina

Kaina konferencijos dalyviams

vienvietis standartinis kambarys

200,00 Lt

160,00 Lt

46,34 €

dvivietis standartinis kambarys

240,00 Lt

190,00 Lt

55,03 €

dvivietis verslo klases kambarys

320,00 Lt

250,00 Lt

72,41 €

Gina 2016 m. liepos 22 d. 15:20:37
This is an arlcite that makes you think "never thought of that!" http://typzizd.com [url=http://rkxsluqqls.com]rkxsluqqls[/url] [link=http://nwkrlbkw.com]nwkrlbkw[/link]
Hank 2016 m. liepos 20 d. 14:09:08
That's not just the best <a href="http://sctkjsckocj.com">anrswe.</a> It's the bestest answer!
Mauve 2016 m. liepos 20 d. 06:46:20
I found myself nodding my noggin all the way thuorgh. http://iisadikxsmf.com [url=http://bwcugtkyedm.com]bwcugtkyedm[/url] [link=http://dwtsiiaji.com]dwtsiiaji[/link]
Gerry 2016 m. liepos 19 d. 01:54:55
That's a brilliant answer to an <a href="http://mryrallpni.com">instieterng</a> question
Channery 2016 m. liepos 18 d. 21:00:26
Right onhti-s helped me sort things right out.
2015 m. balandžio 20 d. 15:16:21
... klaidelė. Programa tikslinama :)
2015 m. balandžio 20 d. 12:49:36
Kodėl programa 2014 metų?