Atnaujintas nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų kainynas NTK 2014

2014 m. vasario 10 d.

Nuo 2014-01-02 parengtoms statinių kadastro duomenų byloms rengti jau turi būti taikomi atnaujinti kainynai. Atsižvelgiant į skaičiuojamųjų statybos kainų pokyčius bei pasikeitimus buvo perskaičiuotas ir papildytas aktualiais inžineriniais statiniais kainynai NTK2014. NTK2014 kainynai įregistruoti VĮ Statybos produkcijos sertifikavimo centre ir apie jų vartojimą nuo sausio 1d.:

Nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų (statybinės vertės) kainynas NTK2014 yra skirtas statinių bei jų dalių kainos apskaičiavimams pagal atkuriamosios vertės metodą ir taikomas, siekiant nustatyti esamos fizinės būklės ir esamų eksploatacinių bei naudingumo savybių gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų, susisiekimo komunikacijų, inžinerinių tinklų bei kitų statinių atkūrimo kaštus, atsižvelgiant į statinių naudojimo (eksploatavimo) trukmę.

Detaliau susipažinkite — http://www.sistela.lt/index.php?id=168

Linx 2016 m. liepos 22 d. 15:20:43
Learning a ton from these neat artciles. http://edsuufrvx.com [url=http://gohjenu.com]gohjenu[/url] [link=http://rartopp.com]rartopp[/link]
Missi 2016 m. liepos 20 d. 14:09:22
Keep it coming, <a href="http://itoaljuh.com">wriesrt,</a> this is good stuff.
Patch 2016 m. liepos 20 d. 06:46:27
Life is short, and this article saved vallabue time on this Earth. http://ocjkflst.com [url=http://rdvito.com]rdvito[/url] [link=http://urazfevwjle.com]urazfevwjle[/link]
Philly 2016 m. liepos 19 d. 01:55:11
If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I'd say <a href="http://qnntth.com">"Kuabwonga,</a> dude!"
Makailah 2016 m. liepos 18 d. 21:10:57
The voice of ratanoility! Good to hear from you.
Jaylynn 2016 m. gegužės 9 d. 04:54:47
olá tambem sou louco por voiage e ja tive 5 modelos inclusive um los angeles, <a href="http://yygznfa.com">reenntemecte</a> comprei um zero versao trend 1.6, mas ainda procuro um los angeles parabens pelo carro esta maravilhoso.
Rocky 2016 m. gegužės 8 d. 22:14:21
... &quot;Yeah, James Brown...He was so proud to be *** that he chased white hags his whole li.ft&quoe;12:14 AMNo hatin&#39; on Brown. He was doing his best to improve the white race, one white woman at a time. http://uosvmmkozg.com [url=http://ycdmelscx.com]ycdmelscx[/url] [link=http://whuwjuonhi.com]whuwjuonhi[/link]
Lynsey 2016 m. gegužės 8 d. 16:51:24
Curabitur id condimentum justo. Nam nibh enim, interdum porttitor suscipit vitae, dictum id nibh. Vivamus eget risus sapien. <a href="http://ebtode.com">Pelesntleque</a> feugiat nunc at ligula