CLGE studentų darbų konkursas 2013 – 2014

2014 m. kovo 30 d.

Europos matininkų ir geodezininkų taryba (CLGE) kviečia studentus ir jaunuosius profesijos atstovus teikti savo darbus konkursui. Nugalėtojams skiriama 1000 Eur premija trijose kategorijose. Darbai turi būti pateikti iki 2014 rugpjūčio 4 d. Nugalėtojai bus paskelbti Europos profesijos studentų sąskrydyje INTERGEO metu 2014 spalio 8 d. Berlyne. Nugalėtojai taip pat gali būti pakviesti pristatyti savo darbus FIG 2-ajame jaunųjų matininkų ir geodezininkų konferencijoje 2014 spalio 7 d. Berlyne.

Informacija apie konkursą ir reikalavimai darbams skelbiami CLGE svetainėje >>

LMA taip pat kviečia studentus dalyvauti profesijos studentų sąskrydyje ir INTERGEO parodoje Berlyne š.m. spalio 7-9 dienomis. Daugiau informacijos apie INTERGEO >>

CLGE bendradarbiauja su INTERGEO organizatoriais siekdama sudaryti palankiausias sąlygas studentams dalyvauti šiuose pasaulinės reikšmės renginiuose. Dėl bet kokios informacijos ir išvykos į INTERGEO organizavimą prašome kreiptis į LMA tarybą info@matininkuasociacija.lt bei sekti naujienas LMA svetainėje.

Nikki 2016 m. gegužės 7 d. 10:23:53
Em còn trẻ lắm anh Tuấn aÌ£, chÆ°a lấy vÆ¡Ì£ nÃ0̆a&#823°;blog cua em là trauvang202, hôm nay là ngày em ra đời.. heÌ£n có diÌ£p mời anh uống trà taÌ£i nhà em bên bờ sông SG..có thể anh sẽ gặp nhÆ°ng người quen nữa..