Dr. Laimos Andrikienės įspūdžiai iš MS'2010

2010 m. liepos 19 d.

Liepos 16-18 dienomis vykusiame Lietuvos matininkų sąskrydyje MS'2010 lankėsi ir Europos Parlamento narė Dr. Laima Andrikienė. Įspūdžius po sąskrydžio ponia Laima aprašė savo interneto svetainės BLOG'e. Plačiau >>

Marie 2014 m. lapkričio 22 d. 00:05:54
Lorraine's recipes are super spiceal, it's true Ava. They are all written in her fabulous handwriting and I keep them in a spiceal folder, a true treasure.If you would like to come with me for high tea, you are invited! Debra, that is good to know about the prices being lowered off season. It's the main reason why I did not go. I can just imagine going in the autumn, it would be so beautiful. Oh I love that marina. My heart is so homesick, Victoria is such a beautiful city.OMG, the Zombie Walk??!!! That would have totally made my day! Zombies and high tea, two of my favourite things. I love when the spooky and foodie worlds meet. That is joy, thank you for sharing that story, I LOVED it!!!! http://gezizvkupyt.com [url=http://sbfcps.com]sbfcps[/url] [link=http://aycesjdid.com]aycesjdid[/link]
Ryo 2014 m. lapkričio 19 d. 14:02:26
Hey Suzie, made the Biscuits this morning for<a href="http://valmci.com"> bsfkaeart</a>, used currants in them instead. They were a huge hit, so delicious warm out of the oven OMG! I only wish I had some of that yummy homemade jam to put on them. I did use margarine as well and they were just fabulous in both taste and texture. I'll email a photo soon. Thanks for sharing the recipe.BTW, Zombies and tea?? It really doesn't get any better than that LOL.
Ivan 2014 m. lapkričio 18 d. 10:46:24
These went down a treat with the BF at weekend brafkaest, and a friend who came over for dinner :-)We are on a low-sugar diet and I realized that this recipe could be adapted to have just 1-2 TBSP sugar total, which works to little sugar in each biscuit. Still quite sweet with the berries, and yummy topped with nut butter!Thanks for sharing, we will be making these again and using various fruits/spices in the dough. http://zbzbese.com [url=http://ltuunlypxg.com]ltuunlypxg[/url] [link=http://whschocnas.com]whschocnas[/link]
Ajay 2014 m. lapkričio 16 d. 08:16:38
Hi! I bought Casa Chic last week and absotulely loved your works! since then I follow the *** too!!Congratulations, you deserve this success ;)Bye from Italypaola
NuomonÄ— 2010 m. liepos 20 d. 23:23:13
Labiausiai Lietuvoje priesaikos, etikos kodekso ir bijo valdininkai. Labai reiktų sugražinti matininko statusą tokį, koks buvo senovėje. Jo žodis turėtų būtų žymiai reikšmingesnis negu politikų
Albertas 2010 m. liepos 20 d. 23:21:08
Priesaika - ne šiaip sau popierius, ar žirniai į sieną. Kiekvieno valdiniinko ištikimybė savo pareigoms darbui turi būti tvirtinama priesaika. Davęs ją, kiekvienas savo pareigą privalo atlikti nepriekaištingai. KADA TAIP BUS LIETUVOJE? Labai teisingai keliami klausimai šioje konferencijoje.
Etikos kodeksas tikrai reikalingas 2010 m. liepos 20 d. 22:55:48
Esu įsitikinęs, kad Etikos kodeksas reikalingas. Ir teisėjams, ir advokatams, ir gydytojams (tiesa, jie turi Hipokrato priesaiką), ir matininkams. Be to, kai pažiūriu į dabartinių matininkų darbą, tai išvada viena: smetoninis matininkas tokių dalykų nebūtų daręs ir kitiems nebūtų leidęs daryti.