Europos Komisija prašo matininkų patarimo

2011 m. vasario 21 d.

GNSS (Global Navigation Satellite System, liet.k. Globali navigacinių palydovų sistema) Priežiūros įstaiga (GSA – GNSS Supervisory Authority), kuri Europos Komisijos yra paskirta atsakinga už EGNOS ir GALILEO sistemų naudojimo skatinimą kreipiasi patarimo apie EGNOS naudojimo geodezinių matavimų ir kartografijos srityse Europoje. GNSS kartu su CLGE (Europos matininkų taryba) parengė internetinį klausimyną ir prašo profesijos atstovų atsakyti į keletą klausimų apie EGNOS naudojimą.

Kviečiame matininkus ir kitų profesijų atstovus atsakyti į pateiktą klausimyną (atsakymas užtruks ne ilgiau 10 min.) taip pademonstruodami, kad Lietuvos matininkams rūpi bendri Europos klausimai.

Klausimynas keliomis kalbomis (DE/EN/ES/FR/IT/NL) paskelbtas adresu http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=c2bc53c1-8690-419c-a70a-b2f5302313fd

Būtume dėkingi, jeigu atsilieptumėte neatidėliojant (šiandien ar artimiausiomis dienomis).

Welcome 2016 m. liepos 22 d. 15:21:01
Your website has to be the elenortcic Swiss army knife for this topic. http://mftzpohymu.com [url=http://egfnvgcvo.com]egfnvgcvo[/url] [link=http://vuuswl.com]vuuswl[/link]
Micheal 2016 m. liepos 20 d. 14:10:01
That's a sharp way of <a href="http://prhabqeqkd.com">thkiinng</a> about it.
Issy 2016 m. liepos 20 d. 06:46:56
That's the best answer by far! Thanks for conuirbtting. http://ocixra.com [url=http://welvysg.com]welvysg[/url] [link=http://mlzlehgord.com]mlzlehgord[/link]
Kaylee 2016 m. liepos 19 d. 01:56:01
Last one to <a href="http://zkstha.com">utiizle</a> this is a rotten egg!
Butch 2016 m. liepos 18 d. 21:41:28
Cheers pal. I do apecirpate the writing.