Informacija siekiantiems įsigyti geodezininko ir matininko kvalifikacijos pažymėjimą

2011 m. gegužės 27 d.

Įgyti trūkstamus kreditus geodezininko ir matininko kvalifikacijos pažymėjimui gauti asmenims, turintiems šioje srityje gamybinę patirtį, galima Kauno kolegijoje pagal 2010 m. gruodžio 15 d. LR ŠMM įsakymu Nr. V-2319 patvirtintas rekomendacijas ir Kauno kolegijos neformaliojo ir savaiminio mokymosi bei savišvietos būdu įgytų mokymosi pasiekimų vertinimo ir kompetencijų pripažinimo tvarką, patvirtintą 2010 m. vasario 24 d. Kauno kolegijos direktoriaus įsakymu Nr. 1-329. Kreiptis į Kauno kolegijos Kraštotvarkos fakulteto dekanatą tel (8 37) 561 261, el. paštu janina.morkuniene@fc.kauko.lt. Dėl dalykinių konsultacijų kreiptis į Geodezijos katedrą, tel. (8 37) 561 160, el. paštu geodezija@gd.kauko.lt.

• Kauno kolegijos neformaliojo ir savaiminio mokymosi bei savišvietos būdu įgytų mokymosi pasiekimų vertinimo ir kompetencijų pripažinimo tvarka [Parsisiųsti...]
  • Įsakymas dėl mokėjimo už neformaliojo ir savaiminio mokymosi bei savišvietos būdu įgytų mokymosi pasiekimų vertinimą [Parsisiųsti...]
  • Kauno kolegijos ir neformaliojo ir savaiminio mokymosi ir savišvietos būdu įgytų pasiekimų pripažinimo siekiančio pretendento sutartis[Parsisiųsti...]

Paruošta pagal Kauno kolegijos interneto svetainėje pateiktą informaciją.

x 2013 m. rugsėjo 11 d. 09:37:53
koks reikalingas geodezijos kreditu kiekis matininko kvalifikacijos pazymejimui?
2011 m. birželio 6 d. 21:19:15
PINIGŲ LUPIMASO NE MOKSLAI, OADARĖ ŠANSĄ UŽSIKALT GRAŽAUS PINIGO, mARIJAMPOLĖ ŽADA UŽ PUSĘ KAINOS