Kelionė į INTERGEO 2012 (atnaujinta)

2012 m. rugsėjo 15 d.

Registruotis į renginį

Prieš įsisukant į rudeninius rūpesčius visus kviečiame nepamiršti, kad kaip ir kiekvienais metais, šį spalio mėnesį Vokietijos mieste Hanoveryje įvyks tarptautinė INTERGEO konferencija ir paroda.

Lietuvos matininkų asociacija kartu su kelionių agentūra "Piligrimas" kviečia 2012 spalio  07 - 11 dienomis visus ne tik kartu vykti į šį vieną iš didžiausių geodezijos, geoinformatikos ir žemėtvarkos renginių, bet ir pakeliui pasigrožėti Torūne, Potsdamu, Drezdenu ir Varšuva:

1 dieną ryte išvyksime iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją. Pakeliui apžiūrėsime Torunės miestą, kurio senamiestis yra įtrauktas į pasaulinį UNESCO paveldo sąrašą. Nakvosime viešbutyje Lenkijos – Vokietijos pasienyje.
2 dieną ryte atvyksime į Vokietiją. Sustosime Potsdame – buvusioje Prūsijos karalių ir Vokietijos imperijos kaizerių sostinėje. Ekskursijos metu apžiūrėsime didžiausią pasaulio paveldo objektą Vokietijoje - garsujį San Susi rūmų komplekas ir nepaprasto grožio parkas. Po pietų išvyksime į Hanoverį, kur apsistosime viešbutyje.
3 dieną aplankysime parodą INTERGEO. Laisvu laiku turėsime galimybę susipažinti su Hanoverio įžymybėmis – senąją ir naująja Rotušėmis, Šprengelio muziejumi, Herenhausen miesto parku, įrengtu pagal Versalio pavyzdį.
4 dieną išvyksime iš Hanoverio į Drezdeną. Ekskursijos metu apžiūrėsime atstatytą Drezdeno senamiestį, baroko šedevrą Cvingerio rūmus su garsiąja meno galerija, Semper Operos pastatą, Europos balkonu vadinama vaizdingą Briu terasa prie Elbės upės, nesenai atstatyta Frauenkirche – Dievo Motinos bažnyčią. Nakvynei apsistosime viešbutyje Lenkijos pasienyje.
5 dieną skirsime kelionei per Lenkiją. Trumpai sustosime Varšuvoje, kur aplankysime senamiestį ir apžiūresime Karališkąją pilį. Na o vakare jau būsime Lietuvoje.

Šios kelionės kaina 800  Lt.

Į kainą įskaičiuota: kelionė patogiu autobusu, 4 nakvynės 3* viešbučiuose, dviviečiuose kambariuose su patogumais, pusryčiai, lydinčiojo grupės vadovo paslaugos.

Į kainą neįskaičiuota: lankomų turistinių objektų kainos (apie 40 Eurų), bilietas į INERGEO parodą (grupei 15 Eurų), medicininių išlaidų užsienyje draudimas (12 lt.).

Papildomai: vienviečio kambario priedas 280 lt, papildoma laisva vieta autobuse 250 lt.

Kelionės programa >>

Kviečiame visus norinčiuosius užsiregistruoti ne vėliau, kaip iki šių metų rugsėjo 20 d.

Registruodamiesi registracijos formoje būtinai nurodykite vykstančiojo asmens vardą, pavardę, asmens kodą ir telefono numerį. Kitos informacijos galite nevesti.

Norime atkreipti dėmesį, kad registracija bus galiojanti tik sumokėjus už kelionę pavedimu (prašome pridėkite prie mokamos sumos 1,20 Lt už banko paslaugas).

Mokėjimo į sąskaitą rekvizitai:
Gavėjas:                        Lietuvos matininkų asociacija
Įmonės kodas:               191869974
Atsiskaitomoji sąskaita:   Nr. LT987300010002448900
Bankas:                         AB bankas SWEDBANK
Banko kodas:                 73000

Mokėjimo paskirtyje nurodykite vykstančiojo, už kurį mokama, vardą ir pavardę, bei prirašykite "INTERGEO" (Vardenis Pavardenis. INTERGEO).

Dėl papildomos informacijos kviečiame kreiptis į Jolantą Česnauskienė telefonu 8 699 53089 arba Birutę Nenortaitė telefonu 8 698 77388.

REGISTRUOKITĖS Į RENGINĮ >>

Reggie 2016 m. gegužės 9 d. 04:54:22
That is the fitting *** for anyone who needs to find out about this topic. You understand a lot its nearly onerous to argue with you (not that I actually would <a href="http://vfqwslwkb.com">waHa¦€ânaHt).</a> You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!
Ella 2016 m. gegužės 8 d. 22:14:02
Invece c&#8217;è chi rimpiange &#8230;Yebda. In;b#dibile.&e8230crè certo, se al suo posto gioca Dzemaili?Non che tecnicamente lo svizzero non sia migliore, ma in quel ruolo proprio non ci &#8230;azzecca. http://mansob.com [url=http://afzuvjxyelv.com]afzuvjxyelv[/url] [link=http://ffufxxrm.com]ffufxxrm[/link]
Candie 2016 m. gegužės 8 d. 16:51:15
شكرا اخي العزيز موضوع جميل عن سكان الحجاز وكما هوا معروف اهل الحجاز اشتهرو بالعلم والتعليم وانتشروو في <a href="http://zvvjpzldvya.com">Ø™ÃÄعالما§˜Â³Ã˜ÂªÃ™Â…تعت</a> بقراة موضوعكاخوك من حاره جياد بمكه