Kviečiame paremti LMA istorinį leidinį "Profesijos istorija 1990-2010"

2010 m. birželio 14 d.

Gerb. LMA rėmėjai ir matininkų įmonės,

Kaip jau daugelis žinote, LMA leidžia istorinį leidinį (knygą) skirtą profesijos istorijai. Leidinio pavadinimas “Profesijos istorija 1990-2010”. Tai apie 350 puslapių apimties, gausiai iliustruotas leidinys, apimantis LMA istoriją ir visų susijusių profesijų veiklas, kurios išvardintos ant knygos viršelio: Geodezija, Žemėtvarka, Kartografija, Geoinformatika, Matininkystė, Kadastras, Žemės reforma, Žemės administravimo institucinė raida ir kt. (viršelio vaizdas). Knyga bus atspausdinta jau liepos pradžioje ir pristatyta matininkams sąskrydžio metu liepos 14 d. Knygos pabaigoje vieną lapą skiriame rėmėjams, kuriame patalpintume leidinio rėmėjų logotipus ir jei reikalinga – organizacijos pavadinimą (lapo skirto remėjams pavyzdys).

Maloniai kviečiame tapti šio istorinio leidinio rėmėjais. Kaina 500 Lt.  Tai visa suma, nes LMA nėra PVM mokėtojas. Apsispręsti Jūsų prašome iki birželio 16 d. 17 val. Leidinys šiuo metu maketuojamas, todėl vėliau nebus galimybės jo papildyti.

Jei nusprendėte paremti prašome Jūsų iki birželio 16 d. 17 val. pervesti į LMA sąskaitą 500 Lt ir atsiųsti Jūsų įmonės logotipą ir pavadinimą (jeigu norite, kad jis būtų įrašytas), o taip pat įmonės rekvizitus sąskaitos išrašymui.  Mokėjimo pavadinime nurodykite: "Reklama leidinyje „Profesijos istorija 1990-2010“. Tik gavę apmokėjimą galėsime patalpinti Jūsų reklamą. Logotipas turi būti geros rezoliucijos JPG, BMP arba TIFF formatu.

LMA rekvizitai apmokėjimui:
Im.kodas: 191869974
S-ta: LT987300010002448900
AB bankas SWEDBANK

Visą informaciją siųskite LMA tarybos nariui Vaidotui Sankalui el. paštu vsankalas@hnit-baltic.lt. Telefonas pasiteiravimui 8-699-38296.

Iš anksto dėkojame už paramą, bendradarbiavimą ir prisidėjimą prie istorinės atminties.