Lietuvos matininkų sąskrydis MS'2013 (atnaujinta)

2013 m. gegužės 16 d.

Gerbiami matininkai, šeimos nariai, kolegos!
Š.m. liepos 5, 6, 7 dienomis Lietuvos matininkų asociacija organizuoja kasmetinę Lietuvos matininkų šventę - LMA sąskrydį, kuris vyks Trakų rajone, Vilkokšnio ežero pakrantėje buvusios poilsiavietės "Papartis" teritorijoje.

Kviečiame visus registruotis, o tų kurie jau užsiregistravę, labai prašome pakartotinai užsiregistruoti užpildant FORMĄ ir atsiunčian ją el. pašto adresu lina@rytai.lt, kadangi dėl techninių problemų nebuvo užfiksuota Jūsų registracijos informacija. Atsiprašome už nesklandumus.

2013 m. liepos 5 d. (penktadienis)
Matininkų baidarių regata (atskiras 1 dalyvio mokestis — 25Lt).
Aukštadvario regioninio parko aukštupiu plauksime sraunia, su ypatingais posūkiais, vaizdingais krantais, Verknės upe. O naudodami žemėlapį turėsite įveikti įvairias užduotis.

2013 m. liepos 6 d. (šeštadienis)
Jūsų laukia sąskrydžio atidarymas, seminaras-apskritojo stalo diskusija, profesinės, sportinės, intelektualios rungtis ir, žinoma, šventinė Matininkų VAKARONĖ, kurios metu klausysimės Henriko Mališausko bei grupės REMIX atliekamų dainų.

2013 m. liepos 7 d. (sekmadienis)
Sąskrydžio uždarymas, o po jo pažintinė ekskursija (su gidu), kurios metu keliausime karališkuoju keliu Aikštadvario link, aplankysime mitologines vietoves, Strėvos upelio įgriuvą, Drabužnykų pilkapynus, stebuklingąjį Nironių akmenį, Kartuvių kalną, "Velnio duobę", Aukštadvario piliakalnį. Užsuksime į Aukštadvarį - karališkojo vieškelio kryžkelę. O regioninio parko Lankytojų centre susipažinsime su nauja ekspozicija apie saugomos teritorijos gamtos ypatumus bei kultūrinius lobius. Ir galiausiai užeigoje "Velnio duobė" Jūsų lauks pagal vietinių karaimų senovinį receptą kepti kibinai, kaukazietiška sriuba chašlama.

Susipažinkite su MS'2013:

REGISTRACIJA

Prašome naujai ar pakartotinai besiregistruojančių į MS'2013 užpildykite FORMĄ, kurią atsiųskite el. paštu lina@rytai.lt.

Iškilus klausimams dėl formos pildymo, prašau kreipkitės į Liną Papšienę (8 615 16263, lina@rytai.lt).

Dėl įvykusių nesklandimų registracija pratęsiama iki š.m. liepos 3 dienos.

APMOKĖTI UŽ RENGINĮ GALIMA TIK PAVEDIMU! Mokėjimo paskirtyje prašome nurodykite: "MS2012 dalyvio mokestis už įrašykite skaičių asmenų".

Visa papildoma informacija suteikiama mob. tel. 8 600 44310 arba el. paštu mbuivydiene@gmail.com.

Tyya 2016 m. gegužės 9 d. 04:50:09
Hey, I just hopped over for your website online via <a href="http://ghugoqt.com">StUmelbupon.</a> Not one thing I might in most cases read, but I favored your emotions none the less. Thanks for making something worth reading.
Regina 2016 m. gegužės 8 d. 22:09:49
Lexine 2016 m. gegužės 7 d. 13:53:56
Veanna 2016 m. gegužės 7 d. 08:01:41
You're a real deep theiknr. Thanks for sharing.