Liudna žinia

2012 m. birželio 20 d.

Su dideliu apgailestavimu turime pranešti, kad po ilgos ir sunkios kovos su liga mirė mūsų kolega ir  draugas  Volkmar Teetzmann, kuris ilgai tarnavo profesijos labui ir buvo tikras jos lyderis.

Devynerius metus p. Volkmar Teetzmann buvo BDVI (Vokietijos prisiekusiųjų matininkų sąjungos) prezidentu, taip pat Geometer Europas valdybos nariu ir jos susijungimo su CLGE iniciatoriumi, CLGE viceprezidentu ir pagaliau CLGE garbės nariu.

p. Volkmar Teetzmann buvo didelis Lietuvos matininkų draugas ir rėmėjas. Nuo 1999 metų jis ne kartą lankėsi Lietuvoje, dalyvavo tarptautinėse, Lietuvos matininkų asociacijos ir kitų institucijų organizuojamuose konferencijose, kuriose pristatydavo privataus matininko veiklą tiek Vokietijoje, tiek Europoje, bei nuosekliai siekė perduoti įgytą patirtį Lietuvos kolegoms.

Reikškiame nuoširdžią užuojautą p. Volkmar Teetzmann žmonai Barbarai ir jo kolegoms bei draugams visoje Europoje.

LMA prezidentė Birutė Nenortaitė

CLGE >>