LMA ir LŽHIS kreipimasis dėl NŽT

2015 m. birželio 8 d.

Lietuvos matininkų asociacija kartu su Lietuvos žemėtvarkininkų ir hidrotechnikų sąjunga kreipėsi į atsakingas institucijas dėl vienašališkų Nacionalinės žemės tarnybos veiksmų žemės reformos užbaigimo klausimu. (nuoroda į raštą)
Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanclerio pirmasis pavaduotojas 2015 m. birželio 5 dienos pavedimu Nr. 13-1940 pavedė Žemės ūkio ministerijai išnagrinėti 2015 m. birželio 1 d. Lietuvos matininkų asociacijos ir Lietuvos žemėtvarkininkų ir hidrotechnikų sąjungos rašte Nr. 58 išdėstytus faktus ir prašymus bei apie nagrinėjimo rezultatus informuoti Seimo Kaimo reikalų komitetą, pareiškėjus ir Vyriausybės kanceliariją." (nuoroda į raštą)

Lietuvos matininkų asociacija kartu su Lietuvos žemėtvarkininkų ir hidrotechnikų sąjunga kreipėsi į atsakingas institucijas dėl vienašališkų Nacionalinės žemės tarnybos veiksmų žemės reformos užbaigimo klausimu. Peržiūrėti dokumentą.

Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanclerio pirmasis pavaduotojas 2015 m. birželio 5 dienos pavedimu Nr. 13-1940 pavedė Žemės ūkio ministerijai išnagrinėti 2015 m. birželio 1 d. Lietuvos matininkų asociacijos ir Lietuvos žemėtvarkininkų ir hidrotechnikų sąjungos rašte Nr. 58 išdėstytus faktus ir prašymus bei apie nagrinėjimo rezultatus informuoti Seimo Kaimo reikalų komitetą, pareiškėjus ir Vyriausybės kanceliariją. Peržiūrėti dokumentą.