LMA padėka MS'2011 dalyviams

2011 m. rugpjūčio 17 d.

Didelį ačiū tariame mūsų renginio svečiams, atvykusiems į profesinę apvalaus stalo diskusiją — LRS Kaimo reikalų komiteto pirmininkui E. Pupiniui, ŽŪM viceministrui E. Raugalui, ŽŪM Žemės politikos skyriaus vedėjai A. Kalantaitei, NŽT Geodezijos ir kartografijos departamento direktoriui dr. S. Urbanui.
Matininkų sąskrydžio MS'2011 organizatoriai reiškia nuoširdžią padėką rėmėjams, pradžiuginusiems sportinių ir profesinių rungčių nugalėtojus įsteigtais prizais:

Reiškiame išskirtinę padėką sąskrydžio generaliniam rėmėjui UAB "Altagis".
Lietuvos matininkų asociacija, jubiliejinio sąskrydžio proga, dėkoja ilgamečiams LMA nariams, aktyviai dalyvaujantiems asociacijos veikloje bei visuose renginiuose:

• Algimantui Venckui — už tai, kad per 15 narystės LMA metų, į jos veiklą įjungė jau trečiąją Venckų kartą;
  • Algirdui Žymančiui — už tai, kad meilė profesijai sutrumpina atstumus tarp miestų ir žmonių;
  • Albinui Tamošiūnui — už tai, kad meilę profesijai įskiepijo ir ne tik sau, bet vienam aktyviausių kolektyvų;
  • Arvydui Žižiūnui — už tai, kad visada ieško ir randa minčių, kaip ir kas galėtų būti geriau;
  • Audronei Čekauskienei — už tai, kad MATININKYSTĖS problemoms bei džiaugsmams nieko negaila;
  • Birutei Nenortaitei — už ilgametę nenuilstamą kovą dėl jaunųjų matininkų vietos po saule;
  • Evaldui Rožanskui — už ištikimybę geodezijai bei pagarbą ir meilę MATININKYSTEI;
  • Giedrei Onai Kiškienei — už tai, kad įrodė, jog MATININKĖS ne tik protingos, bet gražios bei visada randa laiko profesinei bendruomenei;
  • Feliksui Steponavičiui — už didžiulį įdirbį puoselėjant garbingą MATININKO profesiją bei meilės šiai profesijai skiepijimą savo vaikams;
  • Ilonai ir Valdui Urbonavičiams — už puikiai paruoštą jaunąją GEODEZININKŲ ir MATININKŲ kartą;
  • Jolantai Česnauskienei — už  pasiaukojančią ir idėjinę veiklą matininkų bendruomenės labui;
  • Kęstučiui Jancai — už tai, kad garbingai nešioja MATININKO vardą ir ta garbe nuolat rūpinasi;
  • Linai Papšienei — už ilgametį aktyvumą LMA veikloje, pavyzdingą narystę bei triūsą tvarkant LMA svetainę;
  • Marijai Buivydienei —  už tai, kad įrodė, jog gali užtekti kantrybės, idėjų ir laiko šitiek metų organizuoti LMA vasaros sąskrydžius;
  • Raivarui Klypšui  —  už ilgametį aktyvų dalyvavimą LMA veikloje bei sąskrydžių metu, profesinių rungčių organizavimą;
  • Rimui Bašinskui — už ilgametį pavyzdingą dalyvavimą LMA veikloje;
  • Rimantui Ramanauskui — už tai, kad visada girdi matininkų rūpesčius, ieško ir randa problemų sprendimo raktą;
  • Vaidotui Sankalui — už tai, kad yra nenuilstantis vienas pagrindinių LMA idėjinių bei praktinių variklių;
  • Valdimarui Vladislovui Padskočiui  —  už ilgametę ištikimą narystę LMA bei profesijos puoselėjimą;
  • Valdui Baranauskui  —  už ilgametę ištikimą narystę LMA bei sąskrydžių metu, orientavimosi varžybų organizavimą;
  • Valentinui Janušauskui — už tai, kad matininkystei ir LMA atidavė 17 gražiausių savo metų;
  • Vidmantui Timinskui — už tai, kad visus 17 metų ne tik rado laiko būti LMA nariu, bet ir aktyviai aplankė visus LMA renginius;
  • Vytautui Žeimiui — už rodomą pavyzdį, koks gali ir turi būti visus įmanomus kvalifikacinius pažymėjimus turintis tikrasis matininkas;
  • Teresai Galininei — už pavyzdingą ilgametę narystę LMA.

Kellsie 2016 m. liepos 22 d. 15:20:37
That's not even 10 miutens well spent! http://mqlqip.com [url=http://qloofcino.com]qloofcino[/url] [link=http://uzpnrj.com]uzpnrj[/link]
Coralee 2016 m. liepos 20 d. 14:09:08
Begun, the great internet <a href="http://mvewcirl.com">eduaction</a> has.
Rusty 2016 m. liepos 18 d. 21:00:40
At last! Someone with real exsitrepe gives us the answer. Thanks!
Marija 2011 m. rugpjūčio 31 d. 14:44:27
Ačiū labai Vaidotui ir Algirdui už gražius žodžius. Mano nuomone, sąskrydis buvo tikrai SUPER, nes dalyviai susirinko superiniai!!! O dėl padėkos Jolantai, pasitaisėme ir sąrašą papildėme.
ALGIRDAS 2011 m. rugpjūčio 30 d. 07:58:47
Kolegos pirmiausia noriu padėkoti mūsų sąskrydžio komandos nariams vyrams Vytui, (Šiauliai) Virgilijui, Arvydui (abu Kaunas) kolegai iš Zarasų ir žinoma šauniajai Marijai (Klaipėda) už gera sportinį pikti ir ryžta ir atsidavimą siekiant pergalės. Perskaičiau įdėmiai šį tiklalapio puslapį manau , kad dar daug mųsų asociacijos narių , kurie savo darbais LMA verti pagarbos liko nepaminėti. Aš labai pasigedau pelytės, kuri tyliai grūdą po grūdo neša į LMA aruodą , pradedant narių prašymais , konferencijomis ,mokymais, posėdžiais, raštais ir tt. ir žinoma šauniais sąskrydžiais, tai Jolanta Česnauskienė AČIŪ JAI.
Vaidotas 2011 m. rugpjūčio 20 d. 15:58:04
Sąskrydis gyvuoja ir gyvuos. Labai džiugina, kad sąskrydyje vis daugiau naujų veidų ir jaunimo. Jau antra ir trečia kartos dalyvauja sąskrydyje. Didelis dėkui organizatoriams, o didžiausias ačiū Marijai.