LMA tarybos narių susitikimas su NŽT vadovais

2011 m. lapkričio 9 d.

2011 m. lapkričio 8 d. LMA prezidentė, tarybos pirmininkė B. Nenortaitė, viceprezidentas V.Sankalas, tarybos nariai: dr. Ž.Stankevičius, A.Tamošiūnas susitiko su Nacionalinės žemės tarnybos prie ŽŪM direktoriumi V.Lopiniu, Geodezijos ir kartografijos departamento direktoriumi dr. S.Urbanu, Geodezijos ir nekilnojamojo turto kadastro skyriaus vedėju T.Laduku ir aptarė šiuos klausimus:

1. Matininkų ir geodezininkų kvalifikacijos kėlimas, vertinimas ir bei kvalifikacijos pažymėjimų išdavimas.
  2. Kadastrinių matavimų, jų kontrolės ir Nacionalinės žemės tarnybos teritorinių žemėtvarkos skyrių praktikos suvienodinimas.
  3. Topografinių ir inžinerinių tinklų kontrolinių geodezinių nuotraukų kaupimo savivaldybėse tvarka.
  4. Seminaro, įsigaliojus naujiems LR Nekilnojamojo turto kadastro nuostatams surengimas Nacionalinėje žemės tarnyboje.
  5. Europos matininkų elgesio kodeksas.

Susitikimas buvo konstruktyvus, daugeliu klausimų rastas sutarimas. Artimiausiu metu bus surengtas seminaras Nacionalinėje žemės tarnyboje naujiems LR Nekilnojamojo turto kadastro nuostatams pasiaiškinti. Kiti klausimai dar bus aptariami ŽŪM visuomeninėje taryboje.

Susipažinkite su NŽT pateiktais raštais:

Dragon 2016 m. liepos 20 d. 14:16:51
What an awesome way to explain this-now I know <a href="http://ytupirwp.com">evtirehyng!</a>
Jermajesty 2016 m. liepos 20 d. 06:54:21
Great hammer of Thor, that is polefrulwy helpful! http://lyrhxrr.com [url=http://rqqahtpk.com]rqqahtpk[/url] [link=http://exfziusuq.com]exfziusuq[/link]
Caro 2016 m. liepos 20 d. 00:19:32
A really good answer, full of <a href="http://eonzpbt.com">rayltnaiito!</a>
Alex 2016 m. liepos 19 d. 01:43:59
One new copy is when you are in a predicament where you perform not possess a co-signer then you may want to appraise to wear out each and every one of your financing options. You can get several grants and new sciaolrshhps and grants that will here you with funds that can assistance with education expenses. Many thanks for the post.