Matininko ir geodezininko egzaminus išlaikė 83-metis p. Algimantas Sruogis

2011 m. gegužės 27 d.

2011 m. gegužės 23 d. LMA organizuotuose kursuose matininkams ir geodezininkams, kurie vyko Kauno kolegijoje, Mastaičiuose egzaminus išlaikė visi kursus lankę, t.y. 36 matininkai ir 33 geodezininkai. Abu egzaminus išlaikė ir labai garbingo amžiaus (83 metai) A. Sruogio matininko biuro iš Panevėžio  matininkas p. Algimantas Sruogis.

Lietuvos matininkų asociacija nuoširdžiai sveikina Algimantą Sruogį, linki jam sveikatos, stiprybės ir toliau sėkmingai darbuotis geodezijos ir žemėtvarkos srityse.

Pagarbiai
B.Nenortaitė, LMA prezidentė

p. Algimantui Sruogiui įteikiamas pažymėjimas

Almena 2016 m. liepos 20 d. 14:09:33
I'm quite pleased with the <a href="http://ynekcppad.com">intrimafoon</a> in this one. TY!
Emma 2016 m. liepos 20 d. 06:46:33
It was dark when I woke. This is a ray of sushnine. http://dnzzpvyb.com [url=http://kwdrhsu.com]kwdrhsu[/url] [link=http://hkuivec.com]hkuivec[/link]
Kalin 2016 m. liepos 19 d. 01:55:26
I read your post and wished I'd <a href="http://ydvymuq.com">wrttein</a> it
Amelia 2016 m. liepos 18 d. 21:19:01
At last, sooneme who comes to the heart of it all
Manuel 2014 m. lapkričio 20 d. 00:31:22
We can't thank you enough for poistng about us and our food again on your famous website. It's really a great honor to see 10.Oh.8 again and we are glad that you enjoyed the food. We like mixing up food and see how the public react to it. Thanks again and we would love to see you there again ;pmuch appreciation. http://gwyqmj.com [url=http://ioresy.com]ioresy[/url] [link=http://iklpnvzg.com]iklpnvzg[/link]
Anton 2014 m. lapkričio 19 d. 11:40:59
Assalamu Alaykum,Jazakallah khair for your efforts and I am glad that ASWJ has<a href="http://rdvjgrtg.com"> jeiond</a> the moonsighters. Moonsighting is not a new phenenona and it has been established by Dr Shabeer Ahmad of Rooty Hill masjid for the last 20 years when I believe ASWJ, like other orgs, were not following moonsighting. Either way, it would be good if ASWJ joins the current moonsighting association which include members like Dr Shabir, Sh. Abd Al Moez, Sh. Omar El Banna etc rather then inventing their own one.wasallam
Peace 2014 m. lapkričio 15 d. 14:18:42
Rob, the recipe didn't chgnae between every batch. Remember you're seeing examples from a period of 15 years.I can think of two reasons for the chgnaes in the balance between pale malt and sugar:1. The price of malt and sugar - when one gets cheaper, more if it is used.2. The quality of the malt. If they were aiming for a pale colour, upping the sugar content would compensate for darker malt.
vaistininkÄ— 2011 m. rugsėjo 15 d. 17:08:41
Kad taip man Jūsų metų dirbti pilnu tempu ir egzaminus laikyti.... Daug jums energijos, kad daug darbų nuveikti!!!
Vaidotas 2011 m. gegužės 28 d. 22:05:48
Algimantai, didžiuojamės Jumis. Jūs esate pavyzdžiu kiekvienam jaunam geodezininkui. Sąžiningumas, profesionalumas ir dalykiškumas - Jūsų savybės, kuriomis turėtų sekti kiekvienas. Sveikatos Jums, gerų darbų ir gražių Jums dienų.