MS'2013 akimirkos

2013 m. liepos 20 d.

Liepos 5-7 dienomis Trakų rajono Vilkokšnio ežero pakrantėje polsiavietėje "Papartis" įvyko kasmetinis Lietuvos matininkų asociacijos sąskrydis. Matininkai turėjo ne tik puikią progą susitikti su mielais kolegomis, sužinoti paskutines profesines naujienas ir pasisakyti apvalaus stalo diskusijoje aktualiais klausimais, bet ir sudalyvauti įvairiose profesinėse, sportinėse ir intelektualiose rungtyse, bei baidarių regatoje ir pažintinėje ekskursijoje.

Prisiminkite šiltas šių metų matininkų sąskrydžio akimirkas LMA svetainės nuotraukų galerijoje ir facebook paskyroje!

Alex 2016 m. gegužės 9 d. 04:54:09
Ik dacht dat iedereen ging zeggen: er komt een geest aangewandeld. Maar neen, en daarom doe ik het:laat een lekker ouderwets <a href="http://awuludmosof.com">spolk-met-oaken</a> verschijnen.En dan moet de reactie van de man compleet anders zijn dan wat iedereen verwacht. Hoe? Das voor in deel drie :D
Stella 2016 m. gegužės 8 d. 22:13:52
Reportaje muy innseeeattr, opino que deberíamos intentarlo unas cuantas veces para darnos cuenta de lo que significa buscarse la vida.Espero poder llegar a ser emprendedor pronto! http://acoidci.com [url=http://gabwkizwrm.com]gabwkizwrm[/url] [link=http://ezifovdxw.com]ezifovdxw[/link]
Reno 2016 m. gegužės 8 d. 16:51:14
SL #115,Last I read in the papers need to schedule another public hearing. During the last one the allotted time ran out when they opened it to public <a href="http://ghqdkxpval.com">quossient.</a> They barley made it past the first item on the agenda.I don’t know when the next hearing is as it’s not posted on the agenda at the Ridgewood town site.Rich
Dahrann 2016 m. gegužės 7 d. 10:23:24
Totally agreed, I got the same pro*** and even worse, I will never ever use Paypal, they are so greedy and be careful people, yor are all tricked by Paypal, they are just sucking *** from our members. Too many bad exsnrieecep, and not only me, my friends, etc.
2013 m. rugpjūčio 27 d. 09:27:05
Ačiū, kad informavote.
2013 m. rugpjūčio 10 d. 23:31:29
Liepos 5-7 dienomis..o ne Lietuvos 5-7 dienomis..
RÅ«ta VenckienÄ— 2013 m. liepos 30 d. 22:01:12
Ačiū Marijai ir jos pagalbininkams už nuostabų sąskrydį. Puikiai organizuota, įdomios rungtys, nuostabi muzika. Laukiame konferencijos ir sąskrydžio .O dabar žiūrėsim nuotraukas ir gyvensime prisiminimais.