Naujas programinės įrangos paketas matininkams

2014 m. vasario 17 d.

Valstybės įmonė Registrų centras išleido naują statinių kadastriniams brėžiniams rengti skirtą programinės įrangos paketą „Matininkas 2014“, diegiamą ZWCAD Plus 2014 Professional  aplinkoje. Ši programinė įranga turi galingą ir greitą grafinį variklį, suderintą su naujausiomis operacinėmis sistemomis, ergonomišką vartotojo sąsają, platų įrankių pasirinkimą darbui su kadastriniais brėžiniais.

Programinės įrangos „Matininkas 2014“ kaina  – 1500.40 Lt su PVM. Įsigijusiems programinę įrangą teikiamas nemokamas programinės įrangos „Matininkas 2014“ aptarnavimas. Iki 2014 m. gegužės 2 d. siūlome specialiąsias įsigijimo sąlygas –  „Matininkas 2014“ įsigyti išsimokėtinai per 5 mėnesius. Programinė įranga išduodama, sudarius pirkimo išsimokėtinai sutartį ir sumokėjus pirmąjį 500 Lt įnašą.

Įsigijus programinę įrangą „Matininkas 2014“, bus taikoma 25 proc. nuolaida įsigyjant 1-2 programinės įrangos ZWCAD Plus 2014 Professional licencijas arba 30 proc. nuolaida įsigyjant 3 ir daugiau licencijų. Programinės įrangos ZWCAD Plus 2014 Professional  kaina – nuo 1540 Lt be PVM. Daugiau informacijos tinklalapyje http://www.zwcadsoft.lt arba tel. +370 655 46080 arba elektroniniu paštu info@zwcadsoft.lt

Programinės įrangos „Matininkas 2014“ įsigijimo ir techniniais klausimais prašome kreiptis telefonu (8 5) 236 4573 arba elektroniniu paštu matiAdmin@registrucentras.lt.

Pasinaudokite proga atsinaujinti savo turimą programinę įrangą kadastriniams matavimams apdoroti.

Solyn 2016 m. gegužės 8 d. 22:09:29
Sobre el tema de dar mas o menos informacion sobrer la pelicula de la que hablan en el podcast. Yo creo que lo hacen en su justa med.taiRealmende soy un enemigo acerrimo del spoiler. Y si en 00 han hablado de alguna pelicula que yo no habia visto y estaba interesado, no he escuchado ese podcast hasta despues de verla. Aun sabiendo lo cuidadosos que sois con el tema spoiler.Saludos http://qfbjejz.com [url=http://rcbjumet.com]rcbjumet[/url] [link=http://ileoacnyxgn.com]ileoacnyxgn[/link]
Reno 2016 m. gegužės 7 d. 13:53:38
Auf *** Kaohsiung fuers Wochenende. bei 24-26C kann man sich doch bestimmt etwas erholen. <a href="http://pzbeqqgns.com">:-)suAserdem</a> gibt es jetzt in Taipei das ideale Wetter fuer die heissen Quellen. Wir gehen immer ins &quot;Sweet Me&quot; in Beitou.
Brandie 2016 m. gegužės 7 d. 07:52:55
Taking the ovveriew, this post hits the spot
2014 m. vasario 27 d. 06:52:14
Jie jau geomatininką išleido su kuriuo neina realiai dirbti.Nebent sulėtinto mąstymo asmenims. Tai pakimba, tai išsijungia