Nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų kainynas NTK 2013

2013 m. sausio 9 d.

Nuo šių metų sausio 2 dienos parengtoms statinių kadastro duomenų byloms rengti jau turi būti taikomi atnaujinti kainynai.

Pranešame, kad atsižvelgiant į   skaičiuojamųjų statybos kainų  pokyčius  bei pasikeitimus,  perskaičiuoti ir papildyti  aktualiais inžineriniais statiniais  kainynai NTK2013.  NTK2013 kainynai įregistruoti VĮ Statybos produkcijos sertifikavimo centre  ir apie jų vartojimą  nuo sausio 1 d. paskelbta Valstybės žiniose.

Rekomendacijos dėl statinių statybos skaičiuojamųjų kainų nustatymo >>

2012 m. gruodžio 18 d. VĮ Registrų centro Direktoriaus įsakymas Nr. v-356 "Dėl gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų vidutinės statybos vertės nustatymo nuo 2013 m. sausio 1 d." >>

2012 m. gruodžio 18 d. VĮ Registrų centro Direktoriaus įsakymas Nr. v-357"Dėl nekilnojamojo turto masinio vertinimo 2012 metų duomenų ir vietovės pataisos koeficientų pagal turto paskirtį ir vietovę tvirtinimo nuo 2013 m. sausio 1 d." >>

Nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų (statybinės vertės) kainynas NTK2013 yra skirtas statinių bei jų dalių kainos apskaičiavimams pagal atkuriamosios vertės metodą ir taikomas, siekiant nustatyti esamos fizinės būklės ir esamų eksploatacinių bei naudingumo savybių gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų, susisiekimo komunikacijų, inžinerinių tinklų bei kitų statinių atkūrimo kaštus, atsižvelgiant į statinių naudojimo (eksploatavimo) trukmę.

Prašome susipažinkite detaliau >>

Danyon 2016 m. gegužės 9 d. 04:49:47
... Sued? Me? By who? I asked you about this before, re Connie and Mark's lawyer. What happened there? I asked you if you were worried about it. You said a "a <a href="http://slkcsp.com">lietel".Hty</a> Ti-Guy, Mr. Dictionary wants you to come visit him on his page with the word sarcasm.
Liliam 2016 m. gegužės 8 d. 22:09:28
Benedict was recommended to me by a friend. True enough, transaction was smooth / fast / hassle-free with superb comounicatimn line.GF-1 arrived in good condition. Maraming Salamat Benedict &amp; David!!! http://zdndsexdb.com [url=http://ijajfcavnvp.com]ijajfcavnvp[/url] [link=http://izyrug.com]izyrug[/link]
Krystal 2016 m. gegužės 7 d. 13:53:38
Subjektivní testy jsou snad ještě horší: nejvíc získají ty školy, které ve studentech pěstují pocit <a href="http://lvsxvx.com">loia.ytylTaké</a> by byl dobrý test: Kolik předních politiků bylo schopno vaši školu absolvovat (za Grosse by se udělovaly tři trestné body, za Rumla patnáct).
Charleigh 2016 m. gegužės 7 d. 07:51:47
Superbly iltilunaming data here, thanks!