Nekilnojamojo turto kadastro nuostatų projektas

2015 m. sausio 1 d.

Lietuvos matininkų asociacijos nariai išnagrinėjo Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos parengtą Lietuvos Respublikos nekilnojamojo turto kadastro nuostatų projektą. Su LMA teikiamomis pastabomis ir pasiūlymais galite susipažinti prisegtame dokumente (dokumento priedas - Siūlymas dėl teisės aktų struktūros koncepcijos).

Amory 2016 m. gegužės 9 d. 04:53:31
marlos barcelos disse:Murillo e tem mais se investigarem a USAF acho que vão achar um monte de produtos <a href="http://uweqadzyeb.com">suartfaruepdos,</a> e muito roubo, não duvidem disso, tem muito congressista americano que iria ficar temeroso se investigassem os gastos das forças armadas americanas.
Janet 2016 m. gegužės 8 d. 22:13:22
roactskrs get paid a lot? not if your fantasy involves actually getting rich. like really rich.the ad biz pays rather niggardly lately. reason being the public ownership of agencies. they want to treat you like a commodity and pay you nothing. got a problem with that? http://jjpuyktjs.com [url=http://vmwzjkc.com]vmwzjkc[/url] [link=http://wftyke.com]wftyke[/link]
Chuckles 2016 m. gegužės 7 d. 09:42:14
what happened did you get it? I&#8217;m from Palestine and I applied for B2 and still waiting for them to call me to inrtiveew. Please let me know what happened with you and what questions they asked and what you suggest me to do/not to do.