Netekome ilgamečio LMA nario Rimo Rimkaičio

2011 m. gruodžio 17 d.

Sau į kelią neėmiau aš nieko,
Viskas Jums, brangieji mano, lieka,
Žemė, kvepianti medum ir gėlėmis,
Ir dangus, nusėtas žvaigždėmis...

1945 – 2011
RIMAS  RIMKAITIS

Gruodžio 16 d. mirė ilgametis Lietuvos matininkų  asociacijos narys Rimas Rimkaitis.

Gimė Rimas 1945 m. liepos 19 d. Ukmergės rajone Deltuvėlėje. Baigęs  Kauno žemės ūkio technikume  topografijos specialybę, su didele meile ir atsidavimu visą savo gyvenimą dirbo geodezijos, žemėtvarkos darbus, rengė topografijos, požeminių komunikacijų nuotraukas ir kt. Buvo labai gabus šiems darbams, greitai įsisavindavo naujas technologijas, kurias plačiai naudojo savo darbe. Jis buvo inteligentiškas žmogus,  aktyvus Lietuvos matininkų asociacijos narys, dalyvaudavo visuose asociacijos renginiuose  ir išvykose. Jo garbingai nueitas kelias yra pavyzdys kolegoms draugams ir visiems aplinkiniams. Šviesus jo atminimas ilgam išliks mūsų širdyse.

Šią sunkią valandą esame kartu ir reiškiame nuoširdžią užuojautą žmonai Genei, dukrai Orintai, sūnui Mariui bei visiems artimiesiems.

Lietuvos matininkų asociacijos narių vardu,
LMA prezidentė ir taryba

GiedrÄ— 2011 m. gruodžio 20 d. 20:45:50
Nuoširdi užuojauta žmonai Genei, dukrai Orintai bei Sūnui Mariui. Niekada nesusitaikysim su mintimi, kad Rimo Rimkaičio nebematysim.
Vaidotas 2011 m. gruodžio 17 d. 22:15:20
Labai liūdna žinia. Užuojauta šeimai