NŽT veiklos jubiliejus

2016 m. liepos 1 d.

Š.m. liepos 1 d. sukanka 15-a metų, kai buvo įsteigta Nacionalinė žemės tarnyba prie Žemės ūkio ministerijos.

Lietuvos matininkų asociacija nuoširdžiai sveikina NŽT kolektyvą solidaus jubiliejaus proga ir kiekvienam Jūsų linki asmeninės gerovės bei profesinio tobulėjimo, entuziazmo ir energijos vykdant svarbius Lietuvai ir jos žmonėms darbus, ryžto bei užsispyrimo įgyvendinant geriausius siekius bei tikslus, drąsos ir noro keistis pažangos bei progreso vardan. Linkime ir tikimės, kad NŽT per 15 metų nuveikti didžiuliai ir svarbūs valstybei darbai bei pasiekti rezultatai žemėtvarkos, geodezijos, kadastro ir kartografijos srityse bus tinkamai ir objektyviai įvertinti, atmetant bet kokius „politinius“ filtrus, o žemėtvarkininko, matininko ar geodezininko vardas vėl bus tariamas su pagarba. Taip pat linkime, kad ilgametis NŽT bendradarbiavimas su socialiniais partneriais, tarp kurių ir Lietuvos matininkų asociacija, taptų dar labiau pilnavertiškas ir rezultatyvus bei nukreiptas į vieną bendrą tikslą - moderniai ir efektyviai veikianti Lietuvos žemės, geodezijos bei geo-erdvinių duomenų administravimo sistema.

Christina 2016 m. liepos 22 d. 15:20:44
Ah yes, nicely put, evoneery. http://miycyrcw.com [url=http://qtwqmxizyh.com]qtwqmxizyh[/url] [link=http://aelsiiutf.com]aelsiiutf[/link]
Jenibelle 2016 m. liepos 20 d. 14:09:22
I found just what I was needed, and it was <a href="http://bfgvmwfnlar.com">entnetairing!</a>
Willie 2016 m. liepos 20 d. 06:46:27
Clear, inmtefaoivr, simple. Could I send you some e-hugs? http://nlkmmim.com [url=http://gvpbhturn.com]gvpbhturn[/url] [link=http://wafkhlsof.com]wafkhlsof[/link]
Nikki 2016 m. liepos 19 d. 01:55:11
A bit <a href="http://ckarkphj.com">sursriped</a> it seems to simple and yet useful.
Christiana 2016 m. liepos 18 d. 21:10:58
I relaly needed to find this info, thank God!