Padėka MS'2010 remėjams ir dalyvavusiems svečiams

2010 m. rugpjūčio 20 d.

Kasmetinio LMA rengiamo saskrydžio MS’2010 organizatoriai dėkoja renginyje dalyvavusiai Europos Parlamento narei dr. Laimai Andrikienei bei Nacionalinės žemės tarnybos prie ŽŪM atstovams — direktoriui Kaziui Maksvyčiui, Geodezijos ir kartografijos departamento direktoriui dr. Sauliui Urbanui už labai idomią diskusiją, o dalyviams už aktyvumą renginio metu.

Sąskrydžio MS'2010 organizatoriai reiškia nuoširdžią padėką visiems rėmėjams, pradžiuginusiems renginio dalyvius ir rungčių nugalėtojus įsteigtais vertingais prizais:

UAB "Altagis", UAB "Aplinkos inžinerija", UAB "Atspindys", UAB "Geomastas", UAB "GPS partneris", VĮ "GIS-Centras", UAB "HNIT-BALTIC", UAB "InfoEra", Kauno kolegijai, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai, VĮ "Registrų centras", UAB "Soklida".

REIŠKIAME IŠSKIRTINĘ PADĖKĄ UAB   "T P I   V i l n i u s", kurios įsteigtų prizų vertė per 3 tūkst. litų.

Taip pat reiškiame ypatingą padėką kūrybingiems profesinių, sportinių, intelektualinių ir meninių rungčių organizatoriams:

• Raivarui Klypšui ir Orlandui Pupalaigiui — profesinės rungtys,
  • Ilonai Urbonavičienei — intelektualioji rungtis,
  • Arvydui Žižiūnui — šaudymo iš lanko varžybos,
  • Rimutei Venckienei — madų šou.

Vytautas 2010 m. spalio 31 d. 18:59:18
Nesuprantu anoniminių komentatorių.Iš karto aišku, kad žmogus nedoras, jei bijo pasirašyti. LMA sąskrydžiai visi kiek buvo, o dalyvauju nuo pat pirmojo yra fantastiški, įdomūs ir labai linksmi. Ypač man patinka apvalo stalo diskusijos aktualiais matininkams klausimais. Patinka ir pavasarinės konferencijos. Ačiū jų rengėjams.Lauksime naujų susitikimų. Sėkmės LMA tarybai ir Prezidentei.
2010 m. rugpjūčio 25 d. 22:14:25
Tikrai nekoks renginys, išpūstas mulo burbulas gailiuosi kaip ir daugelis
Administratorius 2010 m. rugpjūčio 20 d. 11:47:20
Gerb. Skaitytojau, ačiū Jums už pastabas. Stengsimės pasitaisyti. p.s. Visiems žmonėms kartais pasitaiko blogų dienų...
Skaitytojas 2010 m. rugpjūčio 20 d. 11:04:21
Mieli svetainės tvarkytojai, ištaisykite, prašau, gramatines klaidas tekstuose. Argi taip tinka: "už labai idomia diskusija, o dalyviams už aktyvuma renginio metu "? Yra ir daugiau... Redaktoriaus atidos reikia. Dėkui.