Papildomos vienerių metų studijos kolegijų absolventams

2010 m. rugsėjo 16 d.

Informuojame, kad  Vilniaus Gedimino technikos universiteto Aplinkos inžinerijos fakulteto Geodezijos ir kadastro katedra organizuoja papildomas vienerių metų studijas (40 kreditų) kolegijų absolventams, norintiems tęsti studijas Geodezijos ir kartografijos studijų programos magistrantūroje. Semestro mokestis – 2080,00 lt.

Susidomėjusius, maloniai kviečiame kreiptis telefonu Vilniuje (8 ~ 5) 274 47 03 į reikalų tvarkytoją Silviją Gečytę.

2011 m. liepos 19 d. 13:11:32
Nu is kur tokiu debilu=DDD
2011 m. birželio 29 d. 20:44:10
Turiu VDU informatikos bakalaura. Ar po situ kursu galesiu praeiti geodezininku kursus del geodeziniko pazymejimo gavimo?
2011 m. gegužės 17 d. 18:13:46
Po kolegijos, norint įstoti į VGTU magistrantūrą , reikia baigti išlyginamąsias 1 m studijas ir tik po to galite stoti į VGTU magistrantūrą. Jokio diplomo po išlyginamųjų studijų Jūs negausite, o gausite galimę stoti į magistrantūrą, kurioje studijos tęsiasi 2 metus.
tomukas89 2011 m. gegužės 17 d. 16:46:55
Sveiki, norėjau paklausti, ką aš gausiu baigęs papildomas studijas? :) t.y. ar gausiu koki tai diplomą?
administratorius 2010 m. spalio 25 d. 10:36:59
Po kolegijos iš karto Jūs negalite įstoti į magistrantūrą - tam būtinos išlyginamosios studijos, apie kurias ir pranešėme.
2010 m. spalio 24 d. 20:27:31
noreciau paklausti, ar as gerai supratau jog po kolegijos galima istoti i VGTU ir per 1metus pabaigti magistrantura?