Potvynių rizikos įvertinimo ir valdymo seminaras

2013 m. lapkričio 27 d.

Aplinkos apsaugos agentūra kartu su Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba parengė 1:2000 mastelio potvynių grėsmės ir rizikos žemėlapius, kurie bus naudojami rengiant potvynių rizikos valdymo planus. Siekiant sudaryti galimybę visuomenei detaliai susipažinti su šiais žemėlapiais, jų parengimo aspektais bei pateikti pastabas, Aplinkos apsaugos agentūra rengia seminarus, kuriuose kviečia aktyviai dalyvauti.

Artimiausi seminarai įvyks 2013 m. gruodžio 3 dieną:

• Kaune 9:00 - 11:00 val. viešbutyje "DANIELA (A. Mickevičiaus g. 28),
  • Klaipėdoje 15:00 - 17:00 val. viešbutyje "AMBERTON Klaipėda" K-Centro salėje I aukšte (Naujojo Sodo g. 1).

Šie seminarai skirti:

• pristatyti parengtus potvynių grėsmės ir rizikos žemėlapius;
  • pristatyti potvynių grėsmės ir rizikos žemėlapių parengimo metodiką bei panaudotus duomenis;
  • aptarti klausimus ir tolimesnius žingsnius, skirtus potvynių rizikos valdymo problemoms spręsti.

Kviečiame visus norinčius dalyvauti apie tai pranešti iki gruodžio 2 dienos

Kvietimas >>

Preliminari seminaro programa >>

Šiuos seminarus Vilniuje bei Šilutėje planuojama organizuoti kitų metų sausio mėnesį.

Bobby 2016 m. gegužės 9 d. 04:53:49
I think torts might be talking about prospal still being injured. It would make more sense at least. Also, Afro is doing fine. Sure, it would be nice to see him score, but we can&#39;t bring him in expecting a 60+ point season, or there is a damn high chance we will all be <a href="http://vnjyqor.com">dionpasisted.</a>
Tori 2016 m. gegužės 8 d. 22:13:34
Gain Muscle Strength Through Body Building Exercises · body weight exercise. If you are codeinsring adding some bulk to a thinner frame, and you wish to accomplish this through varied methods it takes some creative thinking on different &#8230; The rest is here:  Gain Muscle Strength Through Body Building Exercises -Body Weight &#8230; http://hoegsrer.com [url=http://migcuoi.com]migcuoi[/url] [link=http://zwvqqje.com]zwvqqje[/link]
Lois 2016 m. gegužės 8 d. 16:50:58
Hey! That’s a extremely nice post. I’m very sure I’ll recommend highly the software that will my favorite <a href="http://szjnmsflox.com">coF-orkers.wor</a> those who article special content articles you should email those to my family.
Krystal 2016 m. gegužės 7 d. 10:00:46
Will Comradette Boxer and her bodyguards turn in their weapons? (rrchotieal questions are my favorite) Rules for thee and not me is the lefty mindset for all to see.
Ivani 2014 m. lapkričio 19 d. 22:35:23
Gerbiamieji lietuviai-baltai, dar tvirčiau <a href="http://xunxrbxz.com">attoisissme</a> ant kojų, jeigu atsigręšime į praeitį ir geriau susipažinsime su savo protėvių mums paliktą informaciją iš tolimiausios praeities. O ji yra užkoduota daugelyje senųjų kultūrų rašytiniuose šaltiniuose. Mūsų laimei ne taip seniai juos įminė inžinierius Romualdas Zubinas ir paskelbė savo knygose Perkūnas (priešistorija), Per praeitį į ateitį (proistorija) ir Pažadinta praetis (Šumerų pranašystė arba Trečiasis ir Ketvirtasis geofiziniai procesai). Mes galime pelnytai didžiuotis tuo, kad be lietuvių kalbos niekas jokia kita kalba Pasaulyje nesugebės įminti nei senovės indų ar graikų, nei šumėrų ar babiloniečių, nei iraniečių ir arijų, nei kiniečių ar japonų ir kitų kultūrų, šventųjų raštų, mitų, legendų, nei, tuo pačių, praeities ir ateities, ką padarė Romualdas Zubinas. Lietuvių kalba yra senesnė nei sanskrito ir tai pripažįsta net indų mokslininkai. Geriausių pavyzdžių gali būti indų šaltiniuose minimas dievas Pradžapatis (lietuv. Pradžiapatis). Būtent šis dievas davė dieviškąją pradžią indų karaliams- radžoms. Šiam pirmajam Žemėje dievui, anot tų pačių šaltinių, jau per 50 000 metų. Logiška, kad ir lietuvių kalbai yra ne mažiau bet net daugiau nei 50 000 metų. O jug kalba yra bet kokios kultūros, tame tarpe ir lietuvių, pagrindas ir pamatas. Tad atsistokime ant šio mūsų protėvių pastatyto pamato ir būkime verti savo protėvių! DIDŽIUOKIMĖS SAVO SENIAUSIĄJA IR GARBINGIAUSIĄJA PRAEITIMI!!!
Joycelin 2014 m. lapkričio 18 d. 07:28:54
Way to go on this esays, helped a ton. http://sabsrwm.com [url=http://jcpkvzag.com]jcpkvzag[/url] [link=http://ynnccyqvexn.com]ynnccyqvexn[/link]
Dian 2014 m. lapkričio 17 d. 03:48:39
Baltai užpavydėjau :) Toje pusėje esu buvęs, bet per trumpai ir per mažai. O dabar dar ir <a href="http://llvdukaw.com">ritmas</a> peršalimas privertė baigti šiuometinį valkiojimosi sezoną.
Emmanuel 2014 m. lapkričio 15 d. 03:07:29
Baltai užpavydėjau :) Toje pusėje esu buvęs, bet per trumpai ir per mažai. O dabar dar ir rmatis peršalimas privertė baigti šiuometinį valkiojimosi sezoną.