Statinių kadastrinius matavimus atliekančių matininkų dėmesiui

2010 m. gruodžio 23 d.
UAB  "SISTELA" informuoja, kad atnaujintas Nekilnojamojo turto atkūrimo kaštų (statybinės vertės) kainynas (NTK 2011), parengtas atsižvelgiant į statinių statybos kainų pasikeitimus per 2010 metus, bei rinkos kainų kitimo tendencijas.

NTK 2011 yra skirtas statinių bei jų dalių kainos apskaičiavimams pagal atkuriamosios vertės metodą ir skirtas naudoti, siekiant nustatyti esamos fizinės būklės ir esamų eksploatacinių bei naudingumo savybių gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų atkūrimo kaštus. Šio kainyno informaciniai duomenys, įvertinus statinių statybos ypatumus, taip pat gali būti naudojami planuojant investicijų poreikį statinių statybos ir rekonstrukcijos darbams.

Nuo 2011-01-03 parengtoms statinių kadastro duomenų byloms jau turi būti taikomi atnaujinti kainynai.
Daugiau informacijos rasite: http://www.sistela.lt/index.php?id=152

administratorius 2011 m. sausio 5 d. 15:06:36
Ši svetainė skirta MATININKAMS, todėl ir talpiname būtent matininkams aktualią informaciją. Pažymėtina, kad pagal teisės aktų reikalavimus matininkais vadinami fiziniai asmenys, turintys Vyriausybės įgaliotos institucijos išduotą kvalifikacinį pažymėjimą bei atliekantys visų rūšių nekilnojamųjų daiktų (ne tik žemės sklypų), t. y. žemės sklypų, pastatų, patalpų, inžinerinių statinių kadastro duomenų nustatymo darbus.
2011 m. sausio 5 d. 14:18:21
Kas Čia per reklama???