Studentai kviečiami dalyvauti tarptautiniame konkurse

2011 m. lapkričio 12 d.

Jeigu jūs esate geodezijos, kadastro, žemėtvarkos ar kartografijos studentas, kviečiame dalyvauti Europos matininkų tarybos (CLGE) organizuojamame konkurse 2011/2012 mokslo metams.

Konkursas vyksta trijose kategorijose:

• geodezija, topografija;
  • GIS ir kartografija;
  • studentų ir jaunimo įsitraukimas.

Susipažinkite su konkurso sąlygomis anglų kalba >>

Pagal nurodytas taisykles norėdami dalyvauti konkurse prašome pateikite anglų kalba aprašymą CLGE  iki 2012 m. liepos 15 d.

Konkurso rezultatai bus paskelbti ir apdovanojimai įteikti Studentų sueigos metu, kuri vyks kartu su Intergeo paroda ir trečiąją Europos matininkų konferencija Hanoveryje Vokietijoje 2012 m. spalio mėnesį. Kviečiame aktyviai dalyvauti Studentų sueigoje ir ruoštis kelionei. Apie sueigą paskelbsime atskirai. Numatoma organizuoti keliones autobusu tiek studentams, tiek matininkams.

Studentų konkursą ir Studentų sueigą ir šventinę vakaronę Intergeo metu remia CLGE rėmėjai Trible ir ESRI. Neabejotinai tai bus šaunūs studentiški renginiai.

Apie ketinimus dalyvauti studentų konkurse kviečiame atsiliepti mūsų svetainėje esančioje apklausoje  >>