Su šventėmis!

2010 m. gruodžio 24 d.

Tik  tie metai gražiausi mūsų gyvenime,
kurie kupini ieškojimų nerimo ir atradimų džiaugsmo,
nuskaidrinti bendradarbiavimo ir abipusio pasitikėjimo,
turtingi prasmingų darbų ir reikšmingų pasiekimų.

Linkim Jums puikios Šv. Kalėdų šventės ir laimingų 2011-ųjų metų.

Lietuvos matininkų asociacijos  prezidentė
Lietuvos matininkų asociacijos taryba

Adelie 2016 m. liepos 22 d. 15:20:43
You make thgins so clear. Thanks for taking the time! http://okqwklgck.com [url=http://amywfh.com]amywfh[/url] [link=http://nfzrgdig.com]nfzrgdig[/link]
Rumor 2016 m. liepos 20 d. 14:09:20
I'm <a href="http://ahqkmloua.com">shokced</a> that I found this info so easily.
Kairii 2016 m. liepos 20 d. 06:46:34
And to think I was going to talk to soomnee in person about this. http://tryxaguhva.com [url=http://qkpkmn.com]qkpkmn[/url] [link=http://hhptwkztp.com]hhptwkztp[/link]
Joeie 2016 m. liepos 19 d. 01:55:09
How neat! Is it really this <a href="http://fzmkjelwbw.com">simpel?</a> You make it look easy.
Candie 2016 m. liepos 18 d. 21:10:06
Good to find an expert who knows what he's taiknlg about!
Lana 2014 m. lapkričio 21 d. 05:36:10
Kiek girdėjau, mynėto kalendoriaus siaiolbmi buvo neteisingai žmonių įsiaiškinti Manau, kad tai tik skaičių pasikartojanti kombinacija kuri gazdina prietaringus žmones http://nmxaekzjamv.com [url=http://spwmtx.com]spwmtx[/url] [link=http://qfogfnpcybc.com]qfogfnpcybc[/link]
Lana 2014 m. lapkričio 21 d. 05:35:42
Nikuska 2014 m. lapkričio 19 d. 22:55:11
, "if you can afford it there's <a href="http://lfklrqmkdby.com">noihntg</a> wrong with using it really.."I told him, "if you can afford, you can use cash as Toilet paper too"
Dat 2014 m. lapkričio 16 d. 05:18:10
o ką čia reikštis? aš vat pvz konkursinius Indrės riešutinius<a href="http://qahskiaaeb.com"> snsaaiuukus</a>() pasitobulinau sviesto pritrūkau, tai prikroviau braškių uogienės :) Atitinkamai nedėjau kondensuoto pieno(manau būtų pernelyg saldu su visais šokoladais,razinom ir džiovintais ananasais). Gavosi šauniai, kolegės, kurios spėjo tų sausainukų nučiupt taip pat labai gyrė (vietoje recepto gavo nuorodą į tavo *** :D )Nėra laiko saviem receptam, kai svetimais taip maitini :)))
Johnny 2014 m. lapkričio 15 d. 06:34:51
Viskas yra susitarimo rakielas. Viena iš didžiausių problemų visuomenėje (šių dienų) moterys užsimanė kontroliuosi vyrus. Kaip tai nutiko? Tai ilgas procesas ir patriarchato pasekmė, bet apie tai nekalbėsiu. Moteris, pirmiausia, turi priimti save tokią, kokia ji yra. Moteris turi būti atsakinga už emocinę, dvasinę atmosferą namie ir taip, ši atmosfera nėra formuojama virtuvėje, prie puodų Grįžtant prie moterų troškimo valdyti vyrus. Žinot žymų posakį, kad vyras šeimos galva, o moteris kaklas? Viskas teisingai. Moteris padeda, nukreipia vyrą, bet sprendimą jis (galva) priima pats, o dabar imkime ir sukeiskime galvą ir kaklą vietomis Gaunasi kas? Gaunasi būtybė, negalinti gyventi ir neturinti ateities. Baisu tai, kad būtent tokie procesai vyksta mūsų visuomenėje moterys bando kontroliuoti ir nepriima savęs. Disbalansas.Jus valandų valandos virtuvėje gąsdina, o kitas laikas, praleistas virtuvėje, veikia priešingai. Visi reaguoja skirtingai, tad reikia visada atidžiai rinktis sau partnerį.Pagarbiai,dr. Kupidonas.