Lietuvos matininkų asociacija

GeoSkills+ seminaras

2015 m. balandžio 21 d.
Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Geodezijos institutas nuoširdžiai kviečia į GeoSkills+ projekto seminarą...

Jaunieji matininkai ir geodezininkai!

2015 m. balandžio 10 d.
Jaunieji matininkai ir geodezininkai, dėmesio:

FOSS4G kviečia į konferenciją

2015 m. balandžio 10 d.
FOSS4G kviečia į konferenciją

Konferencijoje „LEI portalo paslaugos ir plėtra“ (5)

2014 m. birželio 1 d.
Kviečiame dalyvauti konferencijoje „LEI portalo paslaugos ir plėtra“, kurios metu verslo įmonėms ir savivaldos organizacijoms bus pristatyti GIS „debesies“ įrankiai ir naujos interaktyvios paslaugos. Taip pat bus pademonstruotas savivaldybėms pritaikytą interneto žemėlapis.

IV-oji CLGE konferencija

2014 m. balandžio 6 d.
CLGE informuoja, kad nepriklausomai nuo krizės Ukrainoje, IV CLGE konferencija vis tik įvyks Kaliningrade, todėl kviečiame visus registruotis.

Lietuvos matininkų sąskrydis MS'2012 ir baidarių regata (2)

2012 m. gegužės 8 d.
Šių metų liepos 13-15 dienomis įvyks kasmetinis ir tradicinis LMA sąskrydis MS'2012 ir baidarių regata. Kviečiame visus dalyvauti!

Jubiliejinis Lietuvos matininkų sąskrydis MS'2011 ir baidarių regata

2011 m. birželio 12 d.
Kviečiame visus registruotis į liepos 29-31 dienomis vyksiantį Lietuvos matininkų asociacijos organizuojamą jubiliejinį matininkų sąskrydį, kurios metu įvyks 2-oji Baltijos šalių matininkų baidarių regata. Prašome visus registruotis iki liepos 27 dienos.

Lietuvos matininkų asociacijos metinė konferencija LMA’2011 (atnaujinta) (3)

2011 m. balandžio 10 d.
Š. m. gegužės 6 dieną visus, kuriuos domina matininkų veikla, kviečiame aktyviai dalyvauti LMA’2011 metinėje konferencijoje, o LMA narius kviečiame dalyvauti visuotiniame ataskaitiniame-rinkiminiame LMA narių susirinkime. LMA nariams dalyvavimas konferencijoje ir šventinėje vakarienėje NEMOKAMAS (atnaujinta programa).

Respublikinė mokslinė - praktinė konferencija "Matavimų inžinerija ir GIS" (4)

2010 m. spalio 11 d.
2010 m. gruodžio 2 dieną Kauno kolegijoje įvyks respublikinė mokslinėje - praktinėje konferencija "Matavimų inžinerija ir GIS".

Lietuvos matininkų sąskrydis MS’2010 (5)

2010 m. birželio 8 d.
Š.m. liepos 16-18 dienomis įvyks Lietuvos matininkų sąskrydis MS'2010.

LMA'2010 konferencija

2010 m. gegužės 12 d.
Š.m. gegužės 14 dieną įvyks LMA’2010 metinė konferencija ir visuotinis LMA narių susirinkimas.