Lietuvos matininkų sąskrydis MS’2010

2010 m. birželio 8 d.

Registruotis į renginį

Mieli matininkai, šeimos nariai ir tiesiog prijaučiantys mūsų profesijai! Visus visus liepos 16-18 dienomis kviečiame sudalyvauti kasmetiniame, tradicija tapusiame LMA sąskrydyje, kuris įvyks vandens ir poilsio pramogų komplekse "Paukščių sala" (www.degesa.lt) įsikūrusiame vaizdingame Zarasų krašto Gražutės regioniniame parke prie Luodžio ežero. Nauja vieta, puiki programa, uždara teritorija-bus tik mūsų kompanija, kur bepasisuksi - SAVAS.

Penktadienį (liepos 16 d.) įvyks 1-oji Baltijos šalių matininkų baidarių regata, vakare pirtelė ir kubilas lauks mūsų ant ežero kranto.

Šeštadienis (liepos 17 d.) - profesinis seminaras, sportinės, profesinės rungtys bei įdomi programa vaikams, nugalėtojų apdovanojimai ir šventinė vakaronė!

Detalią sąskrydžio programą galite rasti čia >>

Į 1-ąją Baltijos šalių matininkų baidarių regatą visus prašome užsiregistruoti iki liepos 13 dienos.

Plačiau apie regatą >>

Registruotis į regatą >>

Įvairios sporto rungtys  Įvairios profesinės rungtys

Įdomi programa vaikams  Apdovanojimai

O sekmadienį (liepos 18 d.) kartu su gidu aplankysime Zarasų kraštą.

Zarasų energetikos muziejus  Stelmužės ąžuolas

Jūs tiesiog negalite jo praleisti! IKI SUSITIKIMO 2010 LMA sąskrydyje!

Sąskrydžio dalyvio mokesčiai vienam asmeniui su maitinimu bei šventine vakarone šeštadienį:

PROGRAMOS APRAŠYMAS

NAKVYNĖ

DALYVIO MOKESTIS (Lt)

Suaugusiam

Paaugliui

Apgyvendinimas kambaryje su visais patogumais (dvi-,triviečiai kambariai) su pilnu 3-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

160

120

Apgyvendinimas kambaryje su daliniais patogumais (WC, dušas atskirai) su pilnu 3-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

120

90

Gyvenimas palapinėje su pilnu 3-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

90

80

Apgyvendinimas kambaryje su visais patogumais (dvi-,triviečiai kambariai) su 2-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

140

110

Apgyvendinimas kambaryje su daliniais patogumais (WC, dušas atskirai) su 2-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

100

Gyvenimas palapinėje su 2-jų dienų maitinimu bei šventine vakarone

70

Vienos dienos programa – pietūs bei šventinė vakaronė

Be nakvynės

70

60

Penktadienį vakare visų lauks įkaitinta pirtelė bei kubilas ant ežero kranto.

Taip pat siūlome dalyvauti apžvalginėse ekskursijose po Salako miestelį ir Zarasų kraštą.

PROGRAMOS APRAŠYMAS

DALYVIO MOKESTIS (Lt)

Suaugusiam

Vaikui

Apžvalginė ekskursija (su gidu). Salako miestelis (penktadienis, liepos 16d. 16-18val.)

2 Lt

Nemokama

Apžvalginė ekskursija (su gidu). Zarasų kraštas (sekmadienis, liepos 18d. 11-14val.)

2 Lt

Nemokama

Norinčius dalyvauti prašome užsiregistruokite iki š.m. liepos 10 dienos.

Visa papildoma informacija suteikiama mob. tel. 8 600 44310, el. paštu mbuivydiene@gmail.com.

Jaycee 2016 m. gegužės 9 d. 04:54:28
I’m impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a *** that’s each educative and <a href="http://leeejybyfo.com">enntatrinieg,</a> and let me let you know, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is one thing that not sufficient people are speaking intelligently about. I am very *** that I stum*** across this in my search for something relating to this.
Candy 2016 m. gegužės 8 d. 22:14:07
Muchas gracias por los cooimtarens. Ya se que a pocos habrá sorprendido este artículo porque es de la actividad más tipica que se hace. Pero hay que hablar de todo, no? http://dmmwajpe.com [url=http://ihuufmvhg.com]ihuufmvhg[/url] [link=http://kskntu.com]kskntu[/link]
Ving 2016 m. gegužės 8 d. 16:51:21
I think this website has got some very superb <a href="http://fnjujjgmffn.com">inofomatirn</a> for everyone . "Anybody who watches three games of football in a row should be declared brain dead." by Erma Bombeck.
Bunny 2016 m. gegužės 7 d. 10:39:40
Who knows what has then happened? One of the important points of my argument is that the significant line of division is between good and evil, altruism and selnishfess, not between Christian and pagan, or orthodox and heretical, or prayer and sorcery.
zemaitis 2010 m. liepos 27 d. 01:09:18
Saunus renginys, be galo idomi diskusija. O ir vakarone labai vykusi. Aciu rengejams.