Lietuvos matininkų sąskrydis MS'2012 ir baidarių regata

2012 m. gegužės 8 d.

Registruotis į renginį

Mieli matininkai, šeimos nariai ir visi prijaučiantys mūsų profesijai, kviečiame Jus liepos 13-15 dienomis dalyvauti kasmetiniame, tradicija tapusiame LMA sąskrydyje MS'2012, kuris įvyks Plungės rajone, prie Minijos upės, poilsiavietėje „Žemsuodos kaimelis“. Kaimelyje mūsų lauks rąstiniai nameliai, viešbučio kambariai, sporto, vaikų žaidimo aikštelės.

Penktadienį (liepos 13 d.) įvyks baidarių regata. Vakare mūsų lauks įkaitinta pirtelė ir kubilas. Pamirkus pirtelėje kiek sveikata leidžia, galima bus šokti atsivėsinti tiesiai į Miniją.

Šeštadienį (liepos 14 d.) organizuojamas profesinis seminaras, sportinės, profesinės rungtys bei  programa vaikams, nugalėtojų apdovanojimai ir šventinė Matininkų vakaronė su akcijom ir atrakcijom, muzikantais ir šokiais iki paryčių.

Sekmadienį (liepos 15 d.) planuojama ekskursija su gidu  į 2011 m. atnaujintą vienintelį Europoje, šiuolaikinius saugumo reikalavimus atitinkantį Šaltojo karo muziejų (http://www.saltojokaromuziejus.lt/). Muziejus įrengtas viename pirmųjų Sovietų Sąjungos buvusiame požeminiame balistinių raketų šachtiniame paleidimo komplekse.

Detali sąskrydžio programa >>

Po muziejaus aplankysime Platelių dvaro svirną (gamtos, dvaro istorijos, senovės, etnografijos ekspozicijos, parodų salė, Užgavėnių muziejus). Esant palankioms oro sąlygoms planuojamas pasiplaukiojimas laivu Platelių ež.

Kviečiame visus registruotis >>

Norinčius dalyvauti, prašome užsiregistruoti iki š.m. liepos 6 dienos. Apgyvendinimo vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis kuo greičiau!

Visa papildoma informacija suteikiama mob. tel. 8 600 44310 arba el. paštu mbuivydiene@gmail.com

Etty 2016 m. gegužės 9 d. 04:50:31
So this ridiculous <a href="http://bnaahpnwezf.com">&qu;&oanti-fascisttquot;</a> group is here to antagonise the ADL in Oz now as well. I suggest that the ADL find a new way to protest that will out-smart this absurd group. Otherwise they will simply lock into a victim-tyrant dyad and the ADL message will never get across. The &quot;UAF&quot; group NEEDS these street protests to keep it fed. Give up street protests and find new ways, then the UAF, or RAAF, will die a natural death.
Dotty 2016 m. gegužės 7 d. 08:14:05
My prelbom was a wall until I read this, then I smashed it.